Stort Ej sikke lej udsalg online

>>>Gå til tilbuddet<<<

Stort Ej sikke lej udsalg

Ej sikke lej er et super spændende dansk børnetøjsmærke, der på få år er stormet frem, så det nu er blandt de mest eftertragtede brands inden for glad og farvestrålende tøj til børn i alderen 0-10 år.  Læs mere om tøjet her, og find gode Ej sikke lej udsalg og lagersalg online.

Super sød 70’er retro

Mærkets børnetøj og øvrige kollektioner er kendetegnet ved farver med pang på, masser af prints, og ofte meget detaljerede motiver med alt fra dyr og blomster til fantasifulde mønstre. På den anden side er stil og farvevalg ikke bange for de virkelig halvfjerdseragtige farver som brun, fx kombineret med nervøs velour. Mere halvfjerdseragtigt bliver det altså ikke, når vi taler tøj til de mindste!

Mærket har tydeligvis halvfjerdserne som den designmæssige ledestjerne, og det gør bestemt ikke noget, fordi stilen både holdt dengang, akkurat som den gør i dag. Inspirationen er tydelig, uden at det bliver en kopi af tøjet dengang. Farver, design, prints og snit er derfor top moderne og opdaterede, så de passer til i dag, selvom den grundlæggende stil er retro. Tøjets materialer er derimod super sød retro – og derfor er de ikke bange for at benytte lækre retro-materialer som velour, frotté og fløjl!

Find det på Ej sikke lej udsalg

Dyreprint i mange forskellige afskygninger er et mærkets mest kendte designs. Ugle-logoet er indbegrebet af brandet, og det går igen i mange forskellige kollektioner.  Et sikkert hit, der bl.a. har uglen på, er Ej sikke lej sengetøjder fås til baby, junior og voksen. Lækker, farvestrålende kvalitet med dyreprint, ugler eller mønstre.

Et andet udsalg der er værd at gå efter er naturligvis tøjet, der er lige lækkert til både drenge og piger – hvilket bestemt ikke altid er tilfældet, når det kommer til børnetøj. En lækker flyverdragt til begge køn er fx utroligt efterspurgt som udsalgsvare, fordi de ikke kun er flotte og farverige, men også fordi de har en række gode egenskaber, bl.a. varmt termofor og fleece uden at være tung at have på.

Anbefalet tøj til drenge og piger

Til drenge er en sej soft shell jakke brugbar det meste af året, da den holder dit barn varmt, samtidig med at den er vind- og vandtæt, og i det hele taget slidstærk – kort sagt et must have til alle raske drenge og piger! Mærkets  kjoler er utroligt søde og kommer i fantastiske flotte farver og mønstre. og derfor er de da også for de fleste i top tre over mest populære vare på tilbud, når det handler om tøj til piger. Tjek mærkets hjemmeside for mere info.

Du finder Ej sikke lej udsalg flere steder på nettet, fx hos Filabel som har et af de største udvalg af mærket online. Her – og andre steder, hvor der er tilbud – kan du finde det med store rabatter, ofte 50% og undertiden mere, så det er helt sikkert værd at lede efter på nettet, da det i forvejen ikke er det billigste mærke, pga. dets design og kvalitet.

>>>Gå til tilbuddet<<<

Stort Ej sikke lej udsalg

GD Star Rating
a WordPress rating system
Stort Ej sikke lej udsalg online , 5.0 out of 5 based on 2 ratings