Find søde og seje sneakers til børn

>>>Gå til tilbuddet<<<

Sneakers til børn er et sikkert hit i alderen 0-14 år, fordi de fås i så mange forskellige søde, seje og flotte designs, der samtidig er praktiske og gode at gå i. Her kan du læse mere om forskellige modeller og mærker og få gode tips til at finde det rigtige par online – lige fra babyalder til teenager.

Find de rigtige sneakers til børn

I de senere år er der kommet flere og flere søde og seje modeller og mærker – og især i de helt små størrelser. Producenterne har virkelig  fået øjnene op for, at vi som forældre gerne vil give vores børn den samme stil og komfort, som vi selv har og oplever, når vi går i sneakers.

Der findes som sagt utrolig mange forskellige farverige par til børn. Et par velsiddende og flotte sneakers, der er gode at gå i, er noget nær uundværligt for børn fra de begynder at kunne gå. Og akkurat som hos voksne, så passer et par smarte børnesneakers til enhver lejlighed – både til hverdag og fest.

Du får selvfølgelig det bedste overblik over de mange farverige par sko, der findes på markedet ved selv at tjekke dem ud på nettet. Men derfor vil vi alligevel gerne fremhæve nogle af de sødeste/fedeste:

Converse sneakers

Du ved selvfølgelig, at Converse sko stadig holder max som et rigtigt street mærke – du har sikkert et par selv! Så hvorfor skal dit barn, så ikke også have et par af de super lette og sommerlige gummisko? Det burde være unødvendigt at gøre opmærksom på, men det er de færreste forældre, der kan stå for sådan et par små Converse til børn i størrelse 1 år eller deromkring! Det er virkelig sødt at se et par sko, man måske selv har, i miniature-størrelse.

De fås i stort set de samme modeller som til voksne og i lige så mange lækre, sommerlige farver.

Hummel sneakers

Det er ikke kun blandt voksne, at Hummel er super trendy street sko. Unødvendigt at sige er de også ideelle til børn fra 0 år – både med velcro og snørebånd. Hummel sneakers kan simpelthen noget med farver og design, der både tiltaler børnene og deres forældre. I år er særligt den støvleagtige sko et hit inden for dette mærke.

Nike sneakers

Nike er et af de første og største mærker, når det kommer til kondi- og gummisko til børn. Udvalget er stort og varieret, og der er virkelig mange farverige modeller at vælge imellem, bl.a. de helt klassiske Nike sko. Se Nike.com.

Der findes derudover søde og seje modeller inden for mange andre skomærker, fx fra Adidas, Puma, Palladium, Arauto og mange, mange andre.

Hvornår kan de bruges?

Dit barn kan bruge dem, når han/hun kan passe dem, men jo mindre størrelse, du er på udkig efter, jo mindre vil udvalget være. Det er især, når dit barn kan bruge en størrelse 19-20, at der bliver rigtig mange skønne par at vælge imellem. Det er også på det tidspunkt, at dit barn er ca. 1 år, så det giver god mening, at udvalget stiger ved disse størrelser.

Sneakers til børn: Tips og råd

Til tumlinger i børnehavealderen har skoen ofte velcro-lukning i stedet for snørebånd, hvilket er super praktisk i en stresset hverdag, hvor man skal hurtigt ud af døren. Det kan derfor ofte betale sig at vælge dem. Til de mindste børn kan snørebånd være bedst, fordi du så kan sikre dig, at skoen sidder helt tæt foden. Vælg også et par med en god og skridsikker sål, til når dit barn skal lære at gå. Sidst, men ikke mindst, vælg et par sko, der ikke er for små, men hvor dit barn har plads til at vokse i.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Find søde og seje sneakers til børn, 5.0 out of 5 based on 4 ratings