Find det lækre Småfolk sengetøj | udsalg

>>>Gå til tilbuddet<<<

Småfolk sengetøj er i dag noget af det mest populære sengetøj, der findes til babyer, større børn og nu også voksne. Her kan du læse mere om det superfarverige sengetøj, og dine muligheder for at finde Småfolk sengetøj udsalg.

Som forældre vil man gerne finde det sødeste og mest charmerende sengetøj til sin guldklump, fordi det jo er noget han/hun kommer til at bruge næsten hver dag. I et mindre børneværelse er sengetøjet ovenikøbet meget tydeligt, fordi det fylder meget med sin store overflade – det er kort sagt ikke til at komme udenom! Et super sødt sengetøj til især mindre børn er derfor virkelig med til at skabe charme i et børneværelse.

Find Småfolk sengetøj udsalg på nettet

Tjek nettet og find sengetøjet på udsalg. Det skal dog siges, at du skal være ret heldig, hvis du finder et godt Småfolk sengetøj udsalg eller tilbud. Det er nemlig ikke så tit at det kommer på udsalg og tilbud, mest fordi det er et super populært og eftertragtet mærke, som hurtigt bliver revet væk.

Småfolks sommerkollektion 2012 byder på et væld af sengetøj i de iøjnefaldende farver og mønstre med blandt andet de kendte æbler og ugler. Du kan derfor altid være heldig at finde sengetøjet på udsalg, fordi netbutikkerne skal af med sidste års kollektion. Dog er det en stor fordel vedmærket, at designet er så langtidsholdbart, at det ikke bliver umoderne fra den ene dag til den anden. Det er endnu en grund til, at prisen på sengetøjet stort set er ens de fleste steder, man kigger.

Cool retrodesign

Retrobølgen er skyllet over os med sjovt/sødt/cool design. Småfolk er et af de mærker, der især forstår at spille på de rigtige retro-tangenter og få noget godt sengetøj og tøj ud af det. Designet er kendetegnet ved den 70’er-agtige stil med farverige prints og mønstre, fx med heste, biler, æbler, traktorer og kaniner. Især farverne er meget genkendelige og retroagtige.  Alt i alt noget der tiltaler de fleste børn – og deres forældre!

Vi tror, at både sengetøj og tøj er blevet så trendy, fordi forældre er blevet trætte af det alt for “pusse-nussede” og pæne sengetøj og tøj. I stedet oser deres design af at være sjovt, uhøjtidligt og frisk! Og med inspiration i klar 70’er-retro, så er der noget ved designet, der virkelig fænger i disse år.

Småfolk sengetøj til hele familien

Sengetøjet fås i babystørrelse (70×100 cm), juniorstørrelse (100×140 cm) og voksen-størrelse (140×200 cm). Som voksen har man dermed også mulighed for at krybe i seng med noget sengetøj, der er lige så livligt som ungernes. Småfolk lancerer hele tiden nye kollektioner, og derfor kommer der regelmæssigt nye designs til.

Det er desuden økotex-mærket, hvilket især er rart, hvis sengetøjet er til en baby eller mindre børn, der ikke kan lade være med at komme dynebetræk og pude ind i munden. Mærket garanterer, at der ikke er brugt sundhedsskadelige stoffer til fremstillingen af sengetøjet.

Find din favorit

Er du på udkig efter sengetøjet til dit barn, dig selv eller din familie, så er der efterhånden mange sjove/flotte/farvestrålende/spændende designs og mønstre at vælge imellem. “Multi-æblerne” er måske Småfolks mest kendte og populære varemærke, fordi det er et let genkendeligt grafisk og i nogle meget strålende farver. Men du kan også finde det i designs med en lang række andre motiver og mønstre til begge køn.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Find det lækre Småfolk sengetøj | udsalg , 3.9 out of 5 based on 7 ratings