Sengerand | Find et godt sengerand tilbud

>>>Gå til tilbuddet<<<

 

Find en sengerand til din babys tremmeseng på tilbud. Udover at være en sød tilføjelse til sengen, så er en sengerand et godt eksempel på praktisk babyudstyr, som ikke alle nybagte forældre er opmærksomme på. Her kan du læse mere om, hvad sengeranden kan og hvor du kan være heldig at finde dem på tilbud.

Hvorfor købe en sengerand?

En sengerand er god for din baby på flere punkter: Først og fremmest skaber den en “hule-agtig” stemning i tremmesengen, så han/hun føler sig mere tryg og afskærmet fra synsindtryk. Det er især en fordel, hvis tremmesengen står i jeres soveværelse, for så bliver din baby ikke forstyrret af  synet af jer, hvilket måske ville gøre det sværere at falde i søvn. Det får også jer til at slappe mere af, så I ikke hele tiden føler, at I må holde øje med den lille.

Den kan også beskytte mod den værste træk fra gulv, vinduer m.m., fordi den fungerer som afskærmning.

Når din baby er nogle måneder gammel har sengeranden andre praktiske evner: I takt med at han/hun bliver mere aktiv med arme og ben, er der risiko for at de stikker ud af tremmesengen, eller måske bliver slået ind i tremmerne. Sut og legetøj kan også ryge på gulvet. Det undgår man med en passende model.

Tyk sengerand er bedst

Inden du ser dig om kan din baby rejse sig op i tremmesengen, sidde og kravle rundt. Især i starten yder sengeranden beskyttelse mod de hårde trætremmer, når nu balancen ikke er så god, og man falder let.

En tyk rand er derfor bedst, fordi den både afbøder fald og ikke krøller sammen så let, hvis din baby hiver i den eller kravler på den. Du kan desuden bruger den andre steder hjemme, hvor der er brug for afskærmning.

Find sengerand tilbud

Hvor skal man så kigge, hvis man vil finde en god tyk sengerand, og helst på tilbud? En hurtig søgning på nettet viser, at der er mange gode sengerand tilbud at finde, hvis man bare surfer lidt rundt.

Udvalget af modeller og mærker er nemlig stort og varieret – meget større end du finder i de fleste butikker med babyudstyr. Samtidig er fragten mange steder ned til 25 kr. eller helt fragtfrit, især hvis du køber for over et bestemt beløb. Finder du et godt sengerand tilbud, kan der derfor være penge at spare.

Her er en oversigt over de populæreste mærker , og hvor du kan være heldig at finde dem på tilbud:

Smallstuff

Smallstuffs sengerande kan bruges til standard tremmesenge. De er i god, tyk kvalitet med det farvestrålende og søde design, som Smallstuff er kendt for, så de kan matche sengetøj m.m. Designet er meget detaljeret og fascinerende for de helt små, og fås fx med flyvemaskiner, stjerner og cupcakes (se billede). Er set hos Smartkids.dk, Onskeborn.dk m.fl.

Sebra

Farverig og tyk model i det charmerende Sebra design med ugler, biler og fugle, der matcher sengesæt, puslepude, møbler fra Sebra m.m, og som passer til de fleste tremmesenge.  En Sebra model kan stå selv og er lavet af økologisk bomuld med en coating, så den er smuds- og vandafvisende. Du finder Sebras rande i mange forskellige webbutikker, så du kan være heldig at finde et online tilbud. Se bl.a. Lillebi.dk, Lirumlarumleg.dk, Kidshome.dk.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Sengerand | Find et godt sengerand tilbud , 5.0 out of 5 based on 4 ratings