Sebra møbler | Møbler til børn

 

Find Sebra møbler til børn og læs mere om de lækre Sebra møbler, der både er utroligt søde til børneværelset og andre steder i hjemmet og haven.

Sebra møbler udvalg

Møblerne kan både bruges til børneværelset og andre steder i hjemmet, hvor der er brug for et “børne-hygge-hjørne”. Børnemøblerne er skabt i høj kvalitet med mange fine detaljer og farver. De fleste tænker “seng”, når man siger Sebra børnemøbler, men kollektionen indeholder en lang række super søde designmøbler, der giver en helt ny dimension til betegnelsen børnemøbler.

Sebra stol

Stolen er i lakeret metal med gulvbeskyttere i gummi. Fås i to forskellige størrelser, til børn og junior (32x33x58 cm. og 47x48x82 cm.)  Farver: hvid, lilla, gul, turkis. Stolens forskellige farver er utroligt attraktive, og det samme gælder designet. Den mindste model passer til Sebra-bordet i størrelsen.

Sebra lounge stol

Lounge stolen (59x46x53 cm.) ligner en kommende dansk “børnemøbel-klassiker” med sit imødekommende og cool design! Lounge stolen er både sød og eksklusiv og kan bruges enkeltstående, fx i stue eller børneværelse og som en del af et Sebra-møblement. Fås i Sebra-farver, der passer godt til Sebra-kollektionen, fx puder, tæpper osv.

Sebra hængestol

Hængestolen alle børn vil elske! Den kan nemt hænges op alle steder med en krog, fx på børneværelse, i stuen, i haven, eller hvor der nu er plads. Den huleagtige stemning og suset af at flyve er følelsen af frihed. Her kan dit barn fx skabe sin egen lille, hyggelige verden med bøger og legetøj. Stolen er lavet af polyrattan med alu-ramme og måler 75×95 cm.

Sebra seng Kili

Sengen har et både eksklusivt og praktisk design, fordi den vokser med dit barn, da den kan forvandles fra babyseng (70×110 cm) til juniorseng (70x 150cm). Dermed sparer man penge i længden. Sengen har plexiglas i endegavlen og er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. Læs om Sebra Kili seng her.

Sebra lænestol og Sebra fodskammel

Lænestolen (67 cm. høj) har høj ryg med vaskbart betræk. Kan bruges fra omkring 1-årsalderen og mange år frem og fås i flere forskellige farver. En god stol, der er tilpasset barnekroppen, og som giver dit barn ro og komfort til at koncentrere sig om fx bøger eller tv. Fodskammelen (22x22x32 cm.) købes separat.

Sebra bord og  Sebra taburet

Bordets mål er diameter 60 cm., højde 47 cm., og taburettens mål er diameter 30 cm., højde 31 cm. Bordet passer i farve og stil til det øvrige møblement, og taburetten har blødt, hæklet mønster som betræk.

Hot hit til børneværelset

Sebras børnemøbler kombinerer både det cool og det søde, så man får det bedste fra begge verdener. Designet er tydeligt  klassisk og nostalgisk inspireret samtidig med at det er helt moderne. Dermed har både seng, stole og lounge stol et tidsløs udtryk og en kvalitet, som nok kan holde i mere end én generation. Og dette er måske en god grund til, at de trendy møbler er stadig mere efterspurgte.

Køb af Sebra møbler

Møblerne er stort set aldrig på udsalg eller tilbud, så du skal være endog meget heldig for at finde det, når du kigger på nettet eller i butikkerne. Det du i stedet kan gøre er at kigge på fragtomkostningerne. De færreste af os har i det daglige tid eller lyst til at køre rundt til butikker, som måske ligger et godt stykke væk. Eller måske har bilen begrænset plads. Køb på nettet er derfor et virkelig godt alternativ, især hvis fragten er lav eller måske helt gratis.

 

GD Star Rating
loading...
Sebra møbler | Møbler til børn , 5.0 out of 5 based on 4 ratings