Se stort Phister og Philina udsalg her

>>>Gå til tilbuddet<<<

Denne gang handler det om endnu et kendt og fantastisk skønt dansk børnetøjsmærke, nemlig Phister og Philina. Mærket står for alle de klassiske dyder inden for børnetøj til baby, tumling og tweens, fordi stilen lægger stor vægt på glade farver og flotte prints. Læs mere om, hvad vi synes om mærket, og find Phister og Philina udsalg her.

Sød og smart stil

Farverne, kvaliteten og stilen er nok det, der tiltrækker de fleste ved børnetøjet fra dette mærke. Tøjet er desuden i “øjenhøjde” med de børn, der har det på, fordi stilen ikke er overdrevet barnligt eller alt for voksent i udtrykket. Derimod er det ret tydeligt, at designerne har målgruppen og deres alder i tankerne, når de skaber tøjet, og derfor appellerer det både til børn og deres forældre.

Til de mindste har mærkets børnetøj glade og strålende farver i centrum. Og i modsætning til mange mærker i den billigere ende, er der også gjort meget ud af detaljerne, når det gælder babytøjet, fx i form af lommer, motiver, synlige stikninger m.m. Hvem siger fx, at der ikke kan være lommer i en sparkedragt?

Børnetøj på Phister og Philina udsalg

En hurtig surfen på nettet afslører, at tøjet er på udsalg i flere netbutikker, selvom det er ret forskelligt, hvor meget du kan spare på tøjet – og ikke mindst hvor stort udvalget er. Du kan også tjekke netbutikken, som Mit-Babyudstyr henviser til øverst på siden her, da der her er et stort og alsidigt udsalg til børn i alle aldre.

Kvalitet koster som bekendt næsten altid, og derfor er man som forældre altid på spring efter gode tilbud og spotpriser inden for de bedste mærker. Vi har set eksempler på Phister og Philina udsalg, hvor prisen var under to-tredjedele af nyprisen (et par jeans/knickers til piger), men ofte er besparelsen omkring 40 %, hvilket må siges at være ganske godt og værd at gå efter. Husk at de store sales er vinter og sommer, men alligevel er der løbende tøj med procenters afslag i prisen, fx på foregående kollektioner.

Phister og Philina designet

Det virker som om, at mærket især satser på pigetøj, hvilket også er dets største styrke, fordi der virkelig er mange super søde kjoler, toppe m.m. at vælge imellem til piger fra 0 til 13-14 år. Dermed ikke sagt, at drengetøjet ikke er smart, men det er bare som om, at den får  en ekstra hak opad på designfronten med pigetøjet, fordi der er flere muligheder og detaljer at lege med her.

Mærket har et ret eksklusivt og klassisk look, samtidig med at det stadigvæk er smart og super moderne. Målgruppen er derfor forældre og børn, der måske ikke er til “in-your-face retro”, men som mere er til det søde og stilfulde børnetøj, hvor der stadig er plads til de friske og seje elementer. Tjek mærkets hjemmeside for mere inspiration.

Lad jagten begynde!

Her får du vores forslag til, hvad du kan gå efter på et Phister og Philina udsalg inden for tøj til baby, tumling, og tweens. Her har vi fokus på pigetøj, men der er som sagt også masser af smart og sejt tøj til drenge i de forskellige aldersgrupper.

Til de mindste piger  er det helt sikkert værd at se efter bukser med elastik i taljen i flotte farver og søde motiver og mønstre. Elastik ved anklerne sikrer, at hun ikke glider eller falder i et bukseben, som måske er lidt for stort. Til de lidt større piger (2-8 år) er søde og cool kjoler og tunikaer et sikkert hit! Print, detaljer og stil går rent ind hos pigerne, der allerede nu har en klar mening om, hvad de vil have på – og især ikke vil have på. Til de største piger er bukser, fx i denim, med søde detaljer og tunikakjoler med motiver i print blandt de mest populære.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Se stort Phister og Philina udsalg her , 5.0 out of 5 based on 1 rating