Reima flyverdragt udsalg og tilbud | Find testvinderen Reima Tec

>>>Gå til tilbuddet<<<

Reima flyverdragter fås i mange forskellige farver

Reima flyverdragt er en af tidens mest populære og roste flyverdragter til børn i alderen 0-12 år.  Det finske mærke har ikke kun fået ros for det lækre design, det har nemlig også fået topkarakterer som “bedst i test” for sin høje kvalitet inden for vandtæthed og holdbarhed. Vi guider dig til det bedste Reima flyverdragt udsalg og tilbud på nettet, ligesom du kan læse mere om mærket og dets egenskaber her!

Reima flyverdragt – bedst i mange test

Reimas flyverdragter har klaret sig virkelig godt i flere forskellige test, da mærket stort set har vundet de fleste. Seneste i Søndagsavisen, hvor mærket blev kåret som vinder i konkurrence med 11 andre kendte flyverdragt-brands som Celavi, Name It med flere.

Grunden til at mærket blev kåret som den bedste flyverdragt af det uafhængige laboratorium Swerea er i korte træk:

 

 1. Flyverdragtens suveræne holdbarhed og slidstyrke, der er væsentligt bedre end den nærmeste konkurrent fra Coop.
 2. Stor vandtæthed og god åndbarhed, så regnvand og sne holdes ude, uden at det går ud over barnets mulighed for at komme af med sved og fugt under flyverdragten.
 3. Blød og lækker kvalitet i forhold til de fleste konkurrerende mærker, der ofte var lidt for stive i materialet.

I Sverige har både Testfakta.se og testsitet Bäst-i-test.se flyverdragten  som testvinder blandt henholdsvis 14 og 15 forskellige førende mærker på det skandinaviske marked. Modellen, der blev testet i Bäst-i-test.se, var Reima Tec, som også var den eneste, der fik topkarakter, pga. de egenskaber, som også Søndagsavisen kom frem til.

Det svenske testsite mener tilmed, at en flyverdragten sagtens kan gå i arv til flere søskende, pga. dens store holdbarhed og slidstyrke. Et godt Reima flyverdragt tilbud kan derfor vise sig at være en god handel!

Reima Tec flyverdragt

Mærkets premium model/teknologi er Reima Tec (R-tec), som også er flyverdragten, der har vundet stort set alle de test, den er kommet i nærheden af. Det kan godt være at det er den bedste flyverdragtstype på markedet, men den billigste er det ikke – og derfor et klart mål for alle på jagt efter Reima flyverdragt udsalg.

Er du og dit barn til super spraglede flyverdragter i masser af farver, mønstre og effekter, ja så er det ikke Reima du skal vælge, da både stil og design er helt klassisk flyverdragt-agtig i flotte og behagelige farver, selvom modellen nu også fås med lækre og stilfulde mønstre i flere farver.

Hvorfor et Reima flyverdragt tilbud?

Det er tydeligt at kvaliteten er helt i top, og at flyverdragterne er super teknologiske i både materialer og måden, de er designet på. Flyverdragten holder dit barn varmt ned til -20 grader, og den har mange forskellige detaljer, der øger komfort og  brugbarhed:

 • Talje, der kan tilpasses i størrelsen, så flyverdragten altid sidder perfekt.
 • Blødt og lækkert foer, også i hætte, krave og helt ud i ærmerne.
 • Ekstra slidstyrke udsatte steder, fx på knæ og bagdel.
 • Ekstra isolering i bagdelen, så den ikke bliver kold af at sidde i sneen.
 • Aftagelig hætte med label til at skrive navn.
 • Mange synlige og tydelige reflekser for trafiksikkerhed.
 • Sømme, der er tapede og skjulte lynlåse for vind- og vandtæthed.
 • Smart og hurtig velcrolukning flere steder, så varmen holdes inde og vand/sne ude.
 • Lommer i gode størrelser.
 • Dobbelte stormklapper, der forhindrer vind og vand at komme ind via lynlås m.m
 • Vanteholdere (i nogle små modeller)

De forskellige flyverdragter fra Reima har som det ses mange forskellige funktioner og små detaljer, der giver dem det ekstra forspring i forhold til andre mærker. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle mærkets flyverdragter, der har alle disse specifikationer.

Reima flyverdragt udsalg

Reimas Tec-modeller er mærkets mest efterspurgte og dyreste flyverdragter, men der findes andre gode modeller på markedet, som du kan finde på udsalg, og som har mange af de egenskaber, der har gjort brandet til den ukronede konge af flyverdragter. Prisen for en Tec-flyverdragt starter på ca. 1000-1100 kr., mens de almindelige modeller ofte fås et par hundrede kroner billigere.

Kan du finde et Reima flyverdragt tilbud med dragter i netop den rigtige størrelser kan du spare flere hundrede kroner, men det er som regel uden for sæsonen, at det sker, dvs. især forår og sommer.

>>>Gå til tilbuddet<<<

Reima flyverdragter fås i mange forskellige farver

GD Star Rating
loading...
Reima flyverdragt udsalg og tilbud | Find testvinderen Reima Tec , 3.0 out of 5 based on 3 ratings