Find den rigtige puslepude her | Puslepude tilbud

Find den bedste og billigste puslepude til din baby online. Her kan du læse mere om, hvor du finder en smart og sød pude, og ikke mindst hvad en god puslepude/puslehynde skal kunne. For hvorfor ikke få fat på den rigtige model, når nu du sandsynligvis kommer til at bruge den flere år frem?

Puslepude – brug og betræk

En god puslepude er noget nær uundværdligt babyudstyr, når du skal skifte din baby. De færreste har nemlig et alternativ hjemme, der fungerer ligeså godt. Den  består kort fortalt som regel af en skumkerne (helst uden PVC), der gør den dejlig blød at ligge på.

Kanterne skal helst være forhøjede, da de er med til at holde din baby på plads midt på puslehynden – især vigtigt, hvis du bruger den sammen med et puslebord i stedet for gulv, seng m.m.

Betræk – hvad skal man vælge?

De fleste puslepuder har som sagt en skumkerne, men betrækket er ofte forskelligt. Nogle vælger betræk i økologisk bomuld, der let kan vaskes ved fx 30 grader. Andre vælger et kunststof som betræk, fx akryl-belagt bomuld. Vælg det puslepude betræk, du synes bedst om, men husk at der er praktisk forskel på betræk.

Fordele og ulemper ved puslepude med betræk i økologisk bomuld: Betrækket kan nemt vaskes ved små “uheld”, fx hvis du ikke er hurtig nok til at skifte den lille! Det kan derfor være en god idé at have flere betræk at vælge imellem. Med betræk af bomuld kan du risikere, at skumkernen også bliver våd, og den er mere besværlig at vaske, og så har du ingen puslepude indtil det er gjort.

Fordele og ulemper ved puslepude betræk i kunststof:  Den store fordel er, at du nemt og hurtigt kan tørre og rengøre puslepuden i sæbevand og/eller sprit, fordi betrækket er vandafvisende. Risikoen for, at skumkernen bliver våd er derfor lille. En ulempe ved betræk i kunststof er, at det muligvis er mindre behageligt at ligge på, fordi stoffet er koldere og lidt hårdere.

Puslepude tilbud – køb online

På nettet finder du et godt og stort udvalg af puslepuder på tilbud – meget større end i butikkerne. Det kræver ikke lang tids “surfen”  at finde de gode tilbud, hvis du kigger lidt på de forskellige online-butikker. Tjek fx Smartkids her.

Og som med mange andre ting, kan det betale sig at købe ordentlig kvalitet i stedet for en billig puslepude, der måske er tynd og hård at ligge på, og som hurtigt bliver smidt ud. De meget billige puslepuder er desuden ofte lidt kedelige at se på, fordi de som regel er ensfarvede eller har et lidt uinspireret design.

Her er en lille oversigt over populære mærker, så du kan finde et godt puslepude tilbud. Gå på jagt på nettet – og find en super sød puslepude!

Find den rigtige puslepude

En puslepude skal ikke kun være praktisk, den må også gerne have et sødt/sjovt/flot design. Her er en række iøjefaldende og populære mærker, som er værd at gå på tilbudsjagt efter:

Trold & Ko har friske farver med søde og sjove motiver af dyr og mønstre. Et andet populært mærke er Sebra, hvor der er knald på farverne og motiver af ugler, biler og fugle i retrofarver og -stil. Smallstuff har et mere enkelt og afdæmpet design med klare farver og farverige natstjerner.  På nettet finder du desuden puslepuder og puslebetræk fra Disney, Katvig og et hav af andre mærker!

GD Star Rating
loading...
Find den rigtige puslepude her | Puslepude tilbud , 4.2 out of 5 based on 5 ratings