Find Molo udsalg og lagersalg | Farverigt og skønt børnetøj fra Molo

Gå direkte til udsalget>>

Find Molo udsalg til børn mellem 0-12 år online. Molo er et super visuelt mærke inden for børnetøj, der har specialiseret sig i sødt og opsigtsvækkende tøj, hvor skønne farver og flotte print er den knap så hemmelige ingrediens. Vi guider dig til det bedste udsalg, samtidig med at du kan læse mere om det populære mærke her!

Sådan er stilen

Man kan ikke sige Molo uden at sige print. Farvestrålende print i collagestil med masser af detaljer er det, som har gjort det danske mærke kendt og populær både blandt børn og forældre. Der er genkendelige prints af virkelige motiver som fx fly, fodbolde og gammeldags folkevognsbusser m.m. til drenge, mens der er kattekillinger, blomster, kaniner m.m. til piger. Alt i alt er der virkelig mange flotte og søde prints fulde af historier, som du kan finde på et godt udsalg.

Print- stilen skiller helt sikkert vandende, nogle synes den er super sej og sød til de mindste, mens andre helt sikkert vil synes, at den er “over-the-top”.  Uanset, hvad man måtte synes, så er det forfriskende med et børnetøjsmærke, der tænker utraditionelt og går egne veje inden for design, og derfor er et Mærket helt sikkert værd at gå efter.

Molo udsalg: Mere end print

Den gennemgående trend inden for børnetøj er netop nu retro – men ikke hos Molo! Stilen er som sagt helt sin egen, og her er det ikke kun print, jeg tænker på. I modsætning til mange andre af tidens populære mærker, så er mærket ikke bange for de klare og rene farver, heller ikke pastellerne. Til de mindste piger har jeg fx set en fin sommerdragt til piger i “sommerpasteller” i lyserød og turkis på Molo udsalg. Til drenge er de rene og flotte farver også et hit inden for mærket netop nu.

Det er især basic kollektionen, der viser en lidt anden stil end de kendte print: På et Molo tilbud kan du finde t-shirts, bluser, bodystocking, leggins, knickers og nattøj, der har et mere stilrent, men utroligt sødt og meget farverigt design, der bl.a. er kendt på stjernerne. Få mere information på mærkets website.

Det kan du finde på udsalg

Mærket har en bred kollektion af børnetøj til drenge og piger i alderen 0-12 år. Den lidt street-agtige stil er super populær netop nu, fordi den som nævnt står for et design, man stort set ikke kan finde andre steder inden for dansk børnetøj. Her får du nogle tip til et udsalg eller lagersalg, som det er værd at kigge en ekstra gang efter:

Molo flyverdragt

En flyverdragt er et sikkert hit, når du kigger efter det populære mærke. Desværre skal du som regel være både hurtig og heldig, hvis du skal finde en billig Molo flyverdragt i den rette størrelse, fordi de går som varmt brød søndag morgen. Du finder ofte flyverdragter på udsalg i sommerhalvåret, og her kan det betale sig at slå til.

Molo Fleece

En lun Molo fleece er også meget populær til både drenge og piger, fordi den både er dejlig blød, varm og brugbar hele året. Molo fleece er et af mærkets mest eftertragtede stykker tøj, og det er ikke så mærkeligt, når man ser på kvalitet og det søde design.

Molo softshell

Er du på udkig efter en næsten vind- og vandtæt jakke til dit barn i høj kvalitet og et flot design, ja så er det værd at kigge efter en softshell på udsalg. Fordelen ved en softshell er desuden, at den kan bruges en stor del af året. Læs mere hos producenten her.

Find det billigt på nettet

Mærket følger de sædvanlige udsalgsperioder på nettet, dvs. i januar, juni/juli samt flere “løse” udsalg og tilbud, der varierer fra webshop til webshop. Du skal være meget heldig, hvis du kan finde en rabat med mere end 50 %, men derfor kan der være gode tilbud at hente – især hvis du køber tøj til næste sæson, fx flyverdragt om sommeren.

Gå direkte til udsalget>>

GD Star Rating
loading...
Find Molo udsalg og lagersalg | Farverigt og skønt børnetøj fra Molo, 5.0 out of 5 based on 3 ratings