Molo flyverdragt | udsalg og tilbud på de populære Molo flyverdragter

Gå direkte til tilbudet med gratis fragt>>

Molo flyverdragter findes i forskellige farver og modeller

Her kan du finde en super lækker Molo flyverdragt til børn mellem 0-12 år og læse mere om det danske børnetøjsmærke, der i øjeblikket stormer frem i hele verden med sit glade og farverige tøj, hvor kvaliteten er i centrum. Er du på udkig efter et Molo flyverdragt udsalg eller tilbud, så læs først mere her om designet, hvad mærkets flyverdragter kan.

Molo flyverdragt: Farverig stil

Mærket er først og fremmest kendt for sin farverige stil og lækre prints med blandt andet dyr, biler og meget mere. Når det kommer til flyverdragterne, så er de vilde prints lagt lidt på hylden til fordel for det ensfarvede og  mønstrede look. Detaljerne er også helt klassiske med fokus på komfort og brugbarhed.

Dog er der stadig knald på farverne, og Molos flyverdragter fås derfor bl.a. i skrigende neon pink (meget trafiksikker!), lidt mere afdæmpet blå til drengene og i flotte regnbuestriber til begge køn. Sidstnævnte er super frisk og virkelig sød, så det er ikke underligt at netop denne model er blandt de smarteste og mest efterspurgte flyverdragter lige nu, og bestemt værd at gå efter, hvis du er på Molo flyverdragt udsalg!

Molo flyverdragt udsalg: Hvilken skal man vælge?

Mærket har forskellige modeller, som vi her kigger nærmere på. Alle er super velegnede til hverdagen i fx børnehaven, vinterens kælketure eller skiferien nord- eller sydpå. De mest kendte modeller er Molo Pyxis (især til de mindste børn), Molo Polaris (standardmodellen til større børn) og endelig Molo Hero (lækker premium flyverdragt til større børn med mange detaljer, der især er ideel til skiferien).

Hero er den dyreste model efterfulgt af Polaris og Pyxis. På et godt Molo flyverdragt udsalg kan man spare flere hundrede kroner, hvis man er heldig at finde den rigtige model og størrelse til sit barn. Det skal dog siges, at det er nemmest at finde de helt gode tilbud uden for sæsonen, dvs. især tidligt forår og sommer, men på grund af den store konkurrence blandt butikkerne, kan der også være gode tilbud at hente efterår og vinter, hvis man ser sig lidt for på nettet.

Flyverdragternes design og brug

De to basis Molo-modeller, Polaris og Pyxis,  har udover et sødt design en række brugbare egenskaber i den kolde og våde tid. De er fx lavet til at modstå et vandsøjletryk på 10.000 mm., hvilket er noget af det højeste inden for flyverdragter og regntøj. Et vandtryk på 2.000 mm. regnes normalt for vandtæt. Ifølge specifikationerne er åndbarheden også god, dvs. fugtens evne til at fordampe ud gennem dragten, da den er på 8.000 mvp. Til sammenligning er Hummels flyverdragt på 5.000, og som en tommelfingerregel skal den helst være over 2.000 for at være åndbar.

Flyverdragten indvendigt: Det indvendige for kalder Molo for Thermo Lite Micro, fordi stoffet både holder varmt samtidig med at være meget let og åndbart. Flyverdragterne er også foret forskelligt afhængigt af, hvor på dragten, det er. Knæ og bagdel har fx fleece for, mens andre dele af dragten er foret anderledes. Dragten kan vaskes ved 30 grader og kommes i tørretumbleren ved lav varme.

Gå direkte til tilbudet med gratis fragt>>

Molo flyverdragter findes i forskellige farver og modeller

GD Star Rating
a WordPress rating system
Molo flyverdragt | udsalg og tilbud på de populære Molo flyverdragter , 5.0 out of 5 based on 1 rating