Masser af Arauto Rap – sko, støvler og sandaler til børn! | Arauto Rap udsalg

>>>Gå til tilbuddet<<<

Arauto Rap et et super eftertragtet mærke til børn mellem 0-12 år, når det gælder sko, sandaler og støvler. Mærket er kendt for at lave fodtøj, der udelukkende tager udgangspunkt i barnets fødder og behov, samtidig med at stilen er klassisk og smart. Find Arauto Rap udsalg og tilbud, og læs mere om de populære sko, støvler og sandaler her på siden.

Ikke kun andefødder

Det er mere end en generation siden, at mærket kom til Danmark. Lige siden har det været en populær sko blandt børn og deres forældre, pga. slidstyrke, komfort og en stil, der følger med tidens mode, men som ikke går på kompromis med fodens sundhed. De er derfor et godt eksempel på fodtøj til børn, der nok har barnets anatomi i centrum, men hvor der ikke går totalt “70’er andefødder” i den! Den klassiske børnesko-stil er derimod tidsløs og meget velegnet til alle slags situationer i dit barns liv – hverdag, vuggestue, børnehave eller familiefest.

Sådan er Arauto Rap

Sko, støvler og sandaler er målrettet aktive børn og deres forældre, hvilket kommer til udtryk i pasform og de materialer, fodtøjet primært er lavet af, nemlig skind, naturgummi og uld. Skind er ikke kun et super fleksibelt, blødt og stærkt materialer, der tilpasser sig dit barns fødder, det giver også fødderne mulighed for at “ånde” bedre i modsætning til andre materialer. Naturgummi giver slidstyrke samtidig med at dit barn får en “blød” gang i forhold til såler i plastic og lignende,  som man tit ser hos billigere mærker. Mærket benytter derfor kun syntetiske materialer, når de naturlige ikke kan bruges.

Pasformen er skabt ud fra barnets fod, dvs. der er hverken for lidt eller for meget plads til fødder og tæer. Og da små børn sjældent beklager sig over størrelsen på skoene, de har på, ja så kan det med tiden give problemer, hvis der ikke er taget hensyn til, hvordan barnets fod rent faktisk er udformet, eller hvis størrelsen ikke passer. Se mere på Arautorap.com

Arauto Rap støvler

Støvlerne har de samme egenskaber som skoene, men derudover har de den såkaldte “Tex”-teknologi, der er vind- og vandtæt, men som samtidig giver fødderne mulighed for at ånde. Kort fortalt transporterer membranen sved og fugt ud af støvlen, mens vind og vand ikke kan afkøle fødderne eller gøre dem våde, fordi overfladen er tæt lukket udefra. Dermed er støvlerne især gode til børn i den kolde og våde årstid. Find evt. vinterstøvlerne på udsalg om sommeren.

Arauto Rap sandaler

Mærket har en stor og alsidig kollektion af sandaler til børn. Egenskaberne fra de almindelig sko går igen her, fx er det vigtigt at sandalerne sidder godt til på mindre børn, selvom der helst skal være et voksetillæg, så sandalerne fx kan bruges en hel sommer. Sandalerne fås både som lukkede og åbne og i mange forskellige farver – og med søde detaljer til piger.

Fodtøj der passet til dit barn

Sko, sandaler og støvler er tilpasset dit barns alder og behov, da skobehovet ændrer sig en del – især i de første par år. Når dit barn er mellem 0-1 år, så er det først og fremmest “kravleriet” og starten på at gå, som skoen skal kunne klare. I denne alder sidder fodtøjet derfor solidt, samtidig  med at pasformen er meget bøjelig, så skoen kan klare at blive bukket, når dit barn kravler og rejser sig op.

Fra ca. 1-3 år er skoene lette, “luftige” og fastsiddende, så dit barn kun skal koncentrere sig om at gå og løbe uden at skulle tænke på, at han/hun har sko eller sandaler på. Fra 3-6 år bliver sko og støvler mere robuste, så de kan klare  leg og hoppen i fx børnehaven.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Masser af Arauto Rap - sko, støvler og sandaler til børn! | Arauto Rap udsalg, 5.0 out of 5 based on 3 ratings