Lamaze legetøj | Udviklende legetøj til dit barn

Gå til legetøjet<<<

Din baby udvikler sig hele tiden, og som forælder er der ingen større glæde, end at se sit barn blive bedre til at bruge sin krop, arme og ben. Mennesket er skabt til at bruge redskaber og til at være nysgerrig, og det er derfor ikke nok, at I leger med den lille.

Din baby er nemlig ikke mange måneder gammel, før han/hun begynder at undersøge alt i nærheden med alle sanser. Da er det vigtigt, at han/hun bliver udfordret og stimuleret som en vigtig del af den motoriske og sansemæssige udvikling.

Leg & lær med Lamaze legetøj

Lamaze er legetøj, der er specielt designet til at udvikle din baby – fra spædbarn til tumling.  Lamaze legetøj er nok det mest kendte og mest populære babylegetøj, hvilket må siges at være fuldt fortjent. Din baby kan nemlig ikke undgå at blive fascineret af legetøjets knitrende, pibende og ringende lyde samt de stålende farver og sjove design, der er spændende at røre ved og at putte i munden!

En stor fordel ved Lamaze legetøj er, at det er legetøj, som din baby ikke bliver færdig med lige med det samme. Dette skyldes ikke kun de mange farver og former, der tiltaler og drager øjet, men også legetøjets materiale, der stimulerer følesansen, fordi det hele tiden veksler på legetøjet. Samtidig “vokser” legetøjet med dit barn, fordi han/hun bruger det på forskellig måde fra måned til måned i takt med at barnet bliver ældre og udvikler sanser og motorik.

Hvad skal man vælge?

Lamaze er prisbelønnet og kendt for sine søde figurer, der både appellerer til børn og voksne. Udvalget af babyegetøj er stort, så som nybagt mor eller far kan det godt være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvad der er bedst at købe. Sandheden er da også, at legetøj der er populært hos nogle børn, ikke altid er lige så spændende for andre. Du må derfor prøve forskelligt babylegetøj for at finde ud af, hvad dit barn bliver vild med.

Det er svært at komme med nogle generelle anbefalinger til basis legetøj, men mange babyer er glade for en rangle (fx til at hænge på barnevognen), søde pivedyr, bøger med spejle og masser af farver og former, lege-/aktivitetstæpper, “snakkende” dyr, stablelegetøj og meget mere.

Lamaze legetøj: Fra 0 måneder+

Er du på udkig efter legetøj til en nyfødt, så køb det med sort-hvide kontraster, fordi det stimulerer og udvikler synet.  Det må også gerne have behagelige, beroligende eller sjove lyde. Det enkelte legetøj må gerne være lavet af sammensatte materialer, fx blødt fløjl og hårdt plastic med mønstre.

Hvorfor: Lamaze legetøjet hjælper med at stimulere din babys syn, hørelse og følesans. Kroppen styrkes, når han/hun rækker ud efter det.

Hvilke typer legetøj: Sjove pive- og legetøjsdyr, aktivitetstæppe, babybøger, uroer til at hænge forskellige steder, spejle, rangler.

Lamaze legetøj: 6 måneder+

Din baby er nu meget mere aktiv, når han/hun undersøger verden med alle sanser. Vælg derfor legetøj, der stimulerer den lille med visuelle detaljer og overraskelser,  sjove lyde eller melodier, og som er spændende at lege med med hænderne.

Hvorfor: Legetøjet videreudvikler motorik og sanser med mere stimulerende legetøj.

Hvilke typer legetøj: Legetøj til nyfødte kan stadig bruges, derudover stable-legetøj, drejetæppe, puttekasser, bøger, fingerdukker, værktøjskasser, stofklodser m.m.

Lamaze legetøj: 9 måneder+

Din baby er nu mere bevidst om sig selv og verden. Vælg derfor legetøj, der stimulerer hånd-øje koordinationen og tager højde for at han/hun kravler samt stimulerer finmotorikken.

Hvorfor: Legetøjet styrker finmotorik, forståelse og sprog.

Hvilke typer legetøj:  dukkehustæppe, “akvarium”, køretøjer i snor, stable- og puslespilslegetøj, bøger m.m.

Stort udvalg af Lamaze legetøj

Den bedste måde at få et godt overblik over det skønne legetøj er at tjekke nettet i ro og mag. Mange netbutikker har et stort udvalg, og hvis man ser sig lidt for, er det muligt at gøre en god handel og finde det på tilbud og/eller fri fragt på alle forsendelser.

Gå til legetøjet<<<

GD Star Rating
loading...
Lamaze legetøj | Udviklende legetøj til dit barn, 5.0 out of 5 based on 4 ratings