Køb og læs om Hummel flyverdragt | Udsalg og tilbud

>>>Gå til tilbuddet<<<

Så er tiden inde til at tænke på børnegarderoben til den kolde tid. En Hummel flyverdragt er ikke kun smart design til børn, men er noget nær det ultimative efterårs- og vintertøj, du kan købe. Især fordi den både holder dit barn varmt og tørt, når det blæser, sner, regner og hagler – eller i det hele taget bare er som vejret er i Danmark en god del af året.

Læs mere om flyverdragterne her, og find et Hummel flyverdragt udsalg til dit barn, så han eller hun er klar til det aktive liv udendørs – uanset hvordan vejret så end arter sig!

Super populær Hummel flyverdragt

Flyverdragter er et must for alle aktive børn, men derfor er det jo ikke ligegyldigt, hvordan de ser ud, eller hvordan kvaliteten er. Flyverdragter fra Hummel har i flere år været blandt de mest populære og efterspurgte blandt børn og deres forældre, fordi både materialer og design er helt i top – og naturligvis er de utroligt søde og flotte til både piger og drenge fra ca. seks måneder og helt op til 11-12 år.

Flyverdragterne fås ensfarvede med de kendte “humlebivinkler”, og her er der mange utroligt lækre farver at vælge imellem. Hvis der noget Hummel kan, så er det at bruge de fedeste farver, blandt andet til deres flyverdragter. Så er du på jagt efter et Hummel flyverdragt udsalg, ja så er en ensfarvet et perfekt valg.

Er du og dit barn til det mere funky, så er flyverdragter med print et sikkert hit, pga. de friske farver og super søde mønstre, der er designet over mærkets let genkendelige logo. Et virkelig sødt og frisk valg til den friske prins eller prinsesse. Tjek Hummels hjemmeside for mere inspiration eller læs om Hummels børnetøj her.

Hvordan er Hummels flyverdragter lavet?

Der kommer hele tiden nye designs til, men grundlæggende kan de forskellige Hummel flyverdragter det samme. De fleste er lavet i 100 % vandafvisende nylon, der samtidig er så slidstærk, at flyverdragten kan holde til lidt af hvert, når dit barn er aktivt i vuggestue, børnehave, naturen eller bare en travl hverdag. Det indvendige foer er enten lavet af 100 % polyester eller 100 % blød micro fleece, der både giver kroppen mulighed for at ånde og komme af med overskydende fugt.

Design og holdbarhed

Det engelske ord for flyverdragt er “snow suit”, og det er da også en oplagt mulighed at pakke en Hummel flyverdragt med i bagagen, hvis familien drager mod nord eller syd på skiferie. Her er det især vigtigt at se på dens vandsøjletryk, dvs. hvor meget vand dragten kan tåle, før det går igennem.

Tøj der kan klare et vandsøjletryk på 2.000 mm. eller mere regnes normalt for egnet til at kunne klare regn og sne, og her kan de fleste flyverdragter fra Hummel klare op til 10.000 mm. – og det er virkelig højt. Dragtens sømme er desuden tapede, for at gøre den ekstra vandtæt, så vandet ikke finder vej gennem syningerne. Dragternes såkaldte åndbarhed, dvs. hvor godt fugt fordamper gennem stoffet, ligger på 5.000 mvp. Generelt skal den være over 2.000 mwp., hvis tøjet skal kunne kaldes åndbart. Så også her klarer flyverdragten sig godt.

Hummel flyverdragt udsalg og tilbud

Prisen på flyverdragterne er – grundet deres popularitet – stort set ens alle steder, men derfor kan man altid være heldig at finde et godt tilbud. Den nyeste kollektion af Hummels flyverdragter er dog stort set aldrig på udsalg, men udgåede modeller og restlagre kan man  finde i butikkerne og på nettet, hvis man kigger sig godt for, og lige præcis kan bruge den størrelse og model, der er sat ned. De bedste priser finder man også ude for flyverdragt-sæsonen, så der kan det godt betale sig at se efter dem.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Køb og læs om Hummel flyverdragt | Udsalg og tilbud, 5.0 out of 5 based on 1 rating