Køb og brug af pusletaske | Find gode pusletaske tilbud her!

 

Det er altid muligt at finde et godt tilbud på nettet, fordi der i øjeblikket er rift om kunderne. Samtidig er fordelen ved tilbudsjagt på nettet, at du lynhurtigt at sammenligne priser og designs fra forskellige butikker online, hvilket er noget nemmere, end at skulle bevæge sig fra butik til butik for at finde den rette pusletaske – noget de færreste af os har tid til.

Gaia & Ko pusletaske tilbud

Et af tidens populære mærker, hvor der er gode muligheder for at finde pusletaske tilbud på nettet. Det er dansk retro-design i mange forskellige farver og søde mønstre. Pusletaskerne fra Gaia & Ko fås i bl.a. denim, nylon og fløjl. Ydersiden er behandlet med en vandafvisende coating, der sikrer lang levetid i al slags vejr.

Gaia & Ko fås mange steder, bl.a. Smartkids.dk, Filabel.dk, Babygear.dk, Babytorvet.dk, Lillebi.dk.

ByStroom pusletaske tilbud

ByStroom er et andet hot mærke. Kollektionen BabyStroom består af 10 forskellige designs, der er super-feminine i skind/læder, selvom flere af deres designs har et lidt råt tvist. Fx gør modellens “Almas” look, at den både bruges af far og mor. Pusletaskernes størrelse varierer fra meget rummelig til næsten almindelig taskestørrelse, og fordelen ved ByStroom er da også, at de kan bruges som arbejdstaske, shoppingbag osv., uden at skrige pusletaske! Det er muligt at finde gode tilbud online.

ByStroom fås bl.a. hos Babygear.dk, Smartkids.dk, Babyhome.dk

Emmaljunga pusletaske tilbud

Det klassiske mærke inden for babyudstyr som især er kendt for sine barnevogne har selvfølgelig også lanceret en kollektion, der kan matche de eksklusive barnevogne. Stilen er generelt lidt mere sporty end de andre pusletasker, men så kan den også bruges af faren, uden at han føler sig for feminin. En Emmaljunga er stor og rummelig, selvom tasken har en lav vægt, der gør den nem at gå med. Modellerne har desuden et medfølgende vaskbart pusleunderlag.

Emmaljunga fås bl.a. hos Kaereborn.dk.

Katvig pusletaske tilbud

De fleste småbørnsforældre kender Katvigs farvestrålende og glade print. Designet går naturligvis igen i Katvigs pusletaske, der både kan bæres over skulderen, holdes i to hanke eller hænges på barnevognen. Indvendigt er tasken stor og rummelig med lynlåsrum og rum til mobil, bleer m.m.

Katvig fås bl.a. hos Banditten.com, Funkylittlemonkey.dk og flere andre steder på nettet.

Storksak pusletaske tilbud

En Storksak er bestemt ikke det billigste, du kan købe. Til gengæld får du en pusletaske i et super trendy og eksklusivt design, hvor detaljer og materialer er af den bedste kvalitet. Det er desuden ikke for ingenting, at mærket er kendt som “Hollywood-stjernernes pusletaske”, bl.a. fordi den er populær hos Angelina Jolie, Liv Tyler, Gwyneth Paltrow og mange flere.

Det er dog ikke alle Storksaks tasker, der er i den helt dyre ende, og mærket har da også en stor og alsidig kollektion at vælge imellem. Pusletasken er super hot i øjeblikket, og derfor er det ofte muligt at gøre en god handel online.

Storksaks modeller fås mange steder på nettet, bl.a. hos Filabel, Babygear.dk  m.fl.

Oilily pusletaske tilbud

Oilily er et internationalt brand inden for pusletasker, der har specialiseret sig i unikke motiver og søde design. Har din baby en ældre søskende, så har dette mærke lanceret en kollektion af  søde små tasker, rygsække og andre produkter i samme stil som Oililys pusletasker.

Oilily fås hos Lillebi.dk, Butik.gyngehesten.dk, Purestyleliving.dk, men det er også muligt at finde gode tilbud hos udenlandske butikker online.

Skip Hop pusletaske tilbud

Skip Hop laver nogle moderne og iøjnefaldende designs. Amerikanske Skip Hop har en stor kollektion af i mange forskellige farver, mønstre og designs, så der er så at sige noget for enhver smag og stil. Fordelen ved Skip Hop er, at de kan bruges som en almindelig taske, og at de fås som unisex-modeller, så far også kan bruge den. Skip Hop bliver stadig mere kendt i Danmark, så du burde kunne finde et godt Skip Hop tilbud på nettet.

Skip Hop fås bl.a. hos Babyshop.dk, Lekmer.dk og mange andre butikker på nettet.

Det skal der være i den

Det er vigtigt, at pusletasken indeholder alt det, som kan tænkes du vil få brug for, når du er ude med din baby, hvad enten det er en længere rejse eller bare en tur til det lokale supermarked.

Det skal der være i den, så du er forberedt på dit barns behov og evt. “ulykker”:

Bleer, underlag, skifteremedier såsom servietter og cremer, poser til brugte bleer og tøj, evt. mad til den lille og andet tilbehør, der fungerer som underholdning. Derudover dine egne ting.

 

GD Star Rating
a WordPress rating system
Køb og brug af pusletaske | Find gode pusletaske tilbud her!, 4.3 out of 5 based on 6 ratings