Kili seng fra Sebra | Den ny Junoseng

 

Kili seng, Juno seng, Lille Per seng – kært barn har mange navne, og det samme gælder for tidernes mest kendte og ikoniske danske barneseng. Den oprindelige Kili seng eller Juno seng fra 1940’erne er for længst gået ud af produktion og fås kun brugt til flere tusinde kroner. Lykkeligvis kan man i dag få en helt ny, opdateret og sikkerhedsgodkendt seng, der viderefører det gamle møbeldesign til glæde for nye og fremtidige generationer i familien mange år frem.

Sebra Interiør står bag reproduktionen af den gamle møbelklassiker, der er indbegrebet af  dansk møbeldesign – klassisk, smuk og praktisk. Her kan du læse mere om den fantastiske børneseng.

Den originale, men moderne Kili seng

Den klassiske seng er ikke kun kendt for sit tidsløse design. Den er også kendt for at være lige så praktisk, som den er smuk, fordi den vokser med dit barn og kan omdannes fra baby tremmeseng til juniorseng på ingen tid. Dermed kan dit barn sove i den arkitekttegnede seng i mange flere år, end hvad der er tilfældet med almindelige tremmesenge. Dertil har man sparet udgifterne til en juniorseng, der sikkert alligevel ikke ville kunne hamle op med sengens høje kvalitet eller eksklusive design.

Sengen er både en videreførelse, men også en opdatering af det originale design, så det passer til vore dages moderne behov og krav. Den ny seng er derfor længere, højere, bredere og mere sikker end den oprindelige Junoseng, man stadig kan købe brugt. Læs mere hos firmaet Sebra, der står bag opdateringen af det kendte møbel.

Sådan er den moderne Kili seng

Mål: Når den bruges til baby 70×110 cm, som juniorseng 70×150 cm. Babytremmesengen laves om til en juniorseng ved at tage siderne af og trække sengen ud uden brug af værktøj. Madrassen købes separat.

Sikkerhed: I forhold til den gamle model eller Junoseng, der blev skabt i en helt anden tid, så lever den ny seng op til Sikkerhedsstyrelsens krav til en børneseng. Sengens endegavle er derfor indfræset med plexiglas, ligesom alt træarbejde er udført med sikkerhed for øje, så der ikke er skarpe kanter eller sprækker, hvor små børnefingre kan skære sig eller komme i klemme.

Træ: Den moderne seng er fremstillet i skandinavisk birketræ og lakeret med godkendt, giftfri maling, der lever op til nutidige krav. Den bliver desuden stadig bygget i hånden.

Muligheder med Sebra seng

Du kan få den retro-nostalgiske Sebra seng i flere forskellige farver, hvis du er til de mere farverige udgaver end den klassiske hvide model. En utraditionel farve kan give et helt anderledes twist på møbelklassiskeren og børneværelset, mens den hvide seng passer helt forrygende på stort set ethvert børneværelse.

Sebras seng er en af de mest eftertragtede børnesenge til børneværelset, men firmaet står også bag en hel kollektion af Sebra møbler til børn, der både kan bruges i børneværelset og andre steder i hjemmet. Derudover er det fx oplagt af kombinere sengen med en sengerand, der passer til Kili sengen.

GD Star Rating
loading...
Kili seng fra Sebra | Den ny Junoseng , 4.8 out of 5 based on 6 ratings