Katvig sengetøj udsalg og tilbud | Find det lækre sengetøj her

>>>Gå til tilbuddet<<<

Katvig sengetøj er i dag noget af det mest eftertragtede baby- og børnesengetøj på markedet. Sengetøjet er kendt for sine skønne, farverige æbleprints i økologisk bomuld af høj kvalitet – til både baby, mindre børn og voksne. Læs mere om det populære sengetøj og find Katvig sengetøj udsalg på nettet.

Det kan være lidt af en udfordring at finde sengetøj til familiens mindste, fordi der er så meget at vælge imellem. Samtidig er de fleste enige om, at valget ikke er ligegyldigt, når nu barnet skal bruge det mange timer om dagen og natten. Sengetøjet er i det hele taget meget synligt og iøjefaldende på børneværelset, og derfor gør det bestemt ikke noget, at det smukt at kigge på og af en god kvalitet.

Det originale Katvig sengetøj

Mærket Katvig er kendt af stort set alle forældre – ok, nok mest mødre – til mindre børn. Designet er super genkendeligt, og det er derfor ikke overraskende, at det er blevet kopieret af andre producenter af  børnetøj og babyudstyr, selvom andre mærker sjældent formår at indfange den helt specielle retro-stil, som mærket står for. Deres kvalitet er ligeledes sjældent på samme højde som originalen. Man derfor kort sagt straks se, når det er et ægte Katvig-produkt, som fx sengetøjet.

Sådan er designet

Katvigs sengetøj er kendetegnet ved de stiliserede æbleprint, som også er mærkets berømte logo. Farverne, deres sammensætning og det grafiske print er i det hele taget det, der har gjort mærket noget nær verdensberømt inden for børnetøj og babyudstyr. Og vi må da også tilstå, at det er meget nemt at falde for det skønne retro-inspirerede design og dets mønstre og meget iøjefaldende farver.

Sengetøjet er ikke stærkt kønsopdelt som meget andet sengetøj til de mindste – og det er faktisk befriende, at alt ikke er enten lyserødt eller lyseblåt. Det er dog heller ikke sådan, at nogle designs ikke henvender sig mest til enten drenge eller piger, men flere af mærkets designs kan sagtens bruges af begge køn.

Katvig sengetøj på udsalg & tilbud

De fleste webshops, der sælger sengetøjet, har det undertiden på udsalg eller tilbud, selvom det er et af de mærke, der ikke ret tit er på udsalg. Hvis du er ude efter et helt bestemt sengetøj, kræver det en god portion held og en del surfing på nettet at finde det. Men hvis du søger i de forskellige webshops, kan man jo altid være heldig! Hvis du er mere large med designet er der større chance for at finde et godt sengetøjs udsalg.

Grønt sengetøj

Sengetøjet er noget af det grønneste sengetøj, du kan købe. Sengetøjet er lavet af organisk bomuld i høj kvalitet og er samtidig GOTS-certificeret. GOTS er en international standard for organiske tekstiler, som regnes for en af de mest strenge i verden, fordi den stiller meget høje krav til, at hverken miljøet, bomuldsarbejderne eller dem som sover i sengetøjet udsættes for skadelige stoffer eller lider overlast. Du kan derfor bruge det med det samme uden at vaske det flere gange først, som man ellers anbefaler det med almindeligt børnetøj og sengetøj til børn.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Katvig sengetøj udsalg og tilbud | Find det lækre sengetøj her, 4.3 out of 5 based on 6 ratings