Hummel vinterjakke til børn | Se stort udvalg af de super smarte jakker

>>>Gå til tilbuddet<<<

En Hummel vinterjakke til børn er noget af det mest populære overtøj til familiens yngste lige nu! Vinterjakkerne fås lige fra den sødeste størrelse 68 (ca. 6 måneder) og op til teenagerstørrelse 16 år.

Mærket er kendt for at kombinere fed stil med god kvalitet, og det gælder ikke mindst vinterjakkerne til børn, hvor lækre farver og trendy design er lige sagen for både piger og drenge, der gerne vil bestemme tøjstil selv.

Find den rigtige Hummel vinterjakke til børn

Det er ikke for ingenting, at børn i alle aldre er vilde med Hummels vinterjakker i øjeblikket. Mærket kan simpelthen noget med farver, mønstre og design, der gør dem super attraktive og giver den helt rigtige streetstyle til begge køn.

Udvalget er bredt, så der er noget for enhver smag. Vinterjakkerne fås i  mange forskellige modeller og vinterkvalitet, så de dækker årstider og temperaturer fra det tidlige efterår, over de koldeste vintermåneder og til det tidlige forår. Alt afhænger af, hvilken model, man vælger.

Til pigerne er der korte vinterjakker med eller uden hætte med pelskant, jakker med eller uden tyk og varm dynejakkekvalitet, farverige vinterjakker med flotte mønstre, lange, stilfulde vinterjakker og endelig modeller, der er lidt mere “pigede” i stil og design, end de almindelige Hummel dynejakker.

Til drengene er der også mange forskellige modeller at vælge imellem. Nogle har dynejakkekvalitet til når det er rigtigt koldt, mens andre er lidt tyndere i materialet, fx med regntæt softshellkvalitet, så de til gengæld kan bruges en stor del af året – i den koldeste tid med en ekstra tyk trøje indenunder. Nogle af modellerne har pelskant om hætten, mens visse af både pige- og drengemodellerne er meget velegnede som skitøj, når familien er på løjperne.

Pasform og design

Hummels vinterjakker til børn er i 100 % polyester i vandafvisende materiale, der sikrer, at regn og sne ikke ødelægger dagen for de mindste – hvad enten de er i vuggestue, børnehave, skole eller ude i naturen. Designmæssigt er det naturligvis det kendte Hummel-logo og vinklerne, der er det gennemgående tema i alle vinterjakkerne, og som er med til at give den fede street-stil, som mærket er kendt for.

På mange af modellerne kan hætten tages af, ligesom der er tydelige reflekser for bedre trafiksikkerhed i mørke.    Materialerne er super holdbare og slidstærke (i hvert fald på de modeller vi har kigget på), fx har lynlåsene en god størrelse, og flere modeller har solid velcro og indvendig vindfang, der sikrer at den susende vind ikke trækker og afkøler kroppen. Det samme sørger ribkanten og de tapede sømme for.

Hvor vandtætte og åndbare de forskellige vinterjakker er, varierer også en del, men spændet rækker lige fra almindelig vandafvisende til en vandtæthed på 5000 mm., hvilket svarer til bedste regnfrakker på markedet.

Pris og hvor du kan købe vinterjakkerne

Prisen for Hummels vinterjakker ligger på ca. 450-800 kr. for de nyeste modeller på nettet. Prisen for den nuværende sæsons modeller er nogenlunde fast, men derfor kan der godt være penge at spare, hvis man kigger lidt rundt på nettet. Du kan selvfølgelig altid være heldig at finde en Hummel vinterjakke på udsalg eller tilbud, men så er det som regel tilbageværende rester i få størrelser.Her på siden henviser vi til Smartkids.dk, der nok har nettets største udvalg af mærkets vinterjakker til børn. God jagt 🙂

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Hummel vinterjakke til børn | Se stort udvalg af de super smarte jakker, 5.0 out of 5 based on 1 rating