Masser af Hummel børnetøj og babytøj online

>>>Gå til tilbuddet<<<

Hummel børnetøj er virkelig blevet det store hit de seneste par år til både babyer og de lidt større børn. Det er nemlig ikke kun blandt voksne, at mærket er blevet et populært street-mærke, og der er netop kommet en sommerkollektion 2012. Her kan du læse mere om Hummel børnetøj og Hummel babytøj, og hvordan du finder det tøj, du leder efter!

Sådan er stilen

Hummels børnetøjs-succes kommer både fra design og funktion: Når det kommer til design, så er udseendet ikke så “pussenusset” som så meget andet børnetøj.  Tøjet er tværtimod super frisk til både piger og drenge og signalerer fart over feltet med gode, morderne farver. Hummels tøj inspiration er stadig opdateret retro – uden at det bliver total halvfjerdser/firser-agtigt.

Mærket bag de klassiske vinkler og den lille humlebi har i de senere år skabt en god bred kollektion af børnetøj, der følger barnets alder fra 0 til 15 år. Og det lige fra savlesmække og trøjer til overalls og til de klassiske jogging-bukser til henholdvis drenge og piger.

Hummel børnetøj til de mindste

Er du på udkig efter tøj til din baby? Så er der gode muligheder for at vælge fra en bred buket af skønne og seje designs til begge køn. Hummel babytøj er kendt for sine helt specielle og spændende farver, og det går i høj grad igen i bl.a. sommerens kollektion. Børnetøjet til piger er derfor ikke kun “lyserødt i lyserødt”, men farverige nuancer af fx lilla, rød, gul, orange og mønstret.

Tøjet til drenge er på samme måde anderledes, fordi det ikke kun er babyagtigt, og måske netop derfor er det endnu mere sødt til de små. Det velkendte logo går igen i flere typer af tøj til de mindste, akkurat som på voksentøjet, og som forældre føler man lidt, at man har en stor sej dreng – selvom han stadig kun er en lille baby.

Hummel babytøj sommerkollektion

Hummel babytøj passer godt til begge køn, fordi det har et klassisk, men alligevel moderne design. Det er især farverne, som er utroligt indbydende, fordi de på samme tid er afdæmpede og alligevel farvestrålende. En ganske almindelig baby bodystocking eller heldragt ligner derfor “rigtigt tøj”, fordi det ikke er nær så babyagtigt som meget andet babytøj.

Hummel babytøj har lanceret en sommerkollektion, der fås  i form af: sommerdragter, kjoler, bodystockings, t-shirts, cardigans, knickers, sommerjakker, bukser, strømper, strømpebukser, forskellige huer, fleecedragter, overalls m.m. Tjek mærkets hjemmeside for mere.

Hummel børnetøj til mindre børn (fra 2 år)

Hummel børnetøjs old school-stil er også super cool og sødt til mindre børn, der er lige over alderen for babyudstyr. Fra den alder er der virkelig meget at vælge imellem til både drenge og piger, og det er tydeligt, at mærket gør meget ud af at skabe tøj til børn på netop den alder.

Sommerkollektion 2012

Til begge køn findes der et godt og alsidigt udvalg til bade- og strandsæsonen, fx badetøj, badedragter, bade-heldragter, badeshorts og bade t-shirts – mønstret såvel som ensfarvet. Børnesko er også et hit til mindre børn, fx som sneakers og gummistøvler. Du kan desuden finde regntøj, t-shirts, trøjer og tasker. Til pigerne byder sommerkollektionen på sommerkjoler, nederdele, natkjoler og toppe. Til drengene er der fx nye tank tops, knickers, nattøj og jeans.

Her finder du Hummel børnetøj

Du finder det største udvalg af Hummel til børn og Hummel babytøj på nettet. Det er især muligt at finde tøjet på tilbud, hvis du kigger dig lidt for, og det gælder ikke kun vintertøjet, men også sommertøjet. Smartkids er fx en af de butikker på nettet med det største udvalg af børnetøj fra Hummel. Her finder du både sommerkollektionen 2012, ligesom du kan finde gode tilbud, fx en lækker flyverdragt.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Masser af Hummel børnetøj og babytøj online , 5.0 out of 5 based on 4 ratings