Find flotte og praktiske gummistøvler til børn

>>>Gå til tilbuddet<<<

Det danske vejr er gummistøvle-vejr, fordi et par stort set kan bruges hele året rundt! Vælg imellem en lang række farverige og populære gummistøvler til børn i alderen 1-14 år i høj kvalitet. Vi guider dig til alle de bedste, sødeste og sejeste mærker til drenge og piger.

En fast del af garderoben

Børnegummistøvler er en fantastisk praktisk opfindelse, fordi de kan bruges det meste af året – fra forårsregn til sommerbyger og over efterårsrusk og -pytter. Vinterkulden er det eneste, som almindelige gummistøvler ikke kan klare, og her er et par “gummivinterstøvler” bedst, fordi de både holder på varmen og holder vand ude. Det er derfor en god idé, hvis et godt par er en del af dit barns garderobe, fx fra når han/hun så småt begynder at gå, og ihvertfald når det er tid til vuggestue eller dagpleje.

Find de populære gummistøvler til børn

Der findes mange søde, sjove og seje modeller i alverdens farver og med søde og flotte detaljer. Så du kan helt sikkert finde et par, som både du og dit barn ikke kan stå for. Tjek nettet, og bliv inspireret til jeres valg af støvler, der passer jer!

Nogle par er traditionelle og klassiske, mens andre er mere frække og utraditionelle i form, farver og funktioner. Nogle er helt straight almindelige modeller, som du måske selv har haft, mens andre har flere praktiske formål, fx som “cross-over” modeller, der også kan bruges om vinteren, fx med for og kraftige mønstre under sålen. Her får du en kort oversigt over nogle af de mest eftertragtede mærker:

Celavi gummistøvler

Super populært mærke med et godt og bredt sortiment af farverige modeller i naturgummi til børn i alle aldre med den kendte Celavi-elefant. De fås både i den klassiske stilrene og ensfarvede look med elefanten på siden og i mere sprælske modeller, fx lave og med snøre velegnet til mindre børn.

Hummel gummistøvler

Er dit barn til en lidt anderledes, men trendy mærke i super lækre retrofarver og sneakers-stil? Så er Hummel i naturgummi måske sagen med cool snørebånd hele vejen op. De har logo-reflekser bag på, og sålen er i skridsikker gummi. Gummistøvler fra Hummel kan bruges forår til efterår, fordi det indvendige ikke kun består af gummi, men også af tekstil.

Hunter gummistøvler

Det kendte Hunter mærke er virkelig søde til børn i alle aldre! Hvis du i forvejen kender Hunter, så er det stort set samme stilfulde støvle dit barn får i mini-udgave. De er praktiske, ergonomiske og meget skridsikre på al slags underlag. Hunters modeller har desuden reflekser for sikkerhed og synlighed foruden det kendte logo og spænder på siderne. Læs mere på producentens hjemmeside.

Andre gode mærker

Nettet bugner med flotte, søde og farverige mærker. Bundgaard er fx søde og klassiske børnegummistøvler med snøre, reflekser og indvendig sål, der kan tages ud. Småfolk har også lavet et par støvler med det kendte æble-logo, mens Viking har forskellige modeller, fx et par klassiske, et par med for og et par termo til vinteren. Tjek nettet for mange flere, spændende mærker og modeller!

Valg og køb af gummistøvler til børn

De findes i mange forskellige afskygninger og til mange forskellige priser, og de er lavet af syntetisk gummi, naturgummi eller pvc (der kan indeholde phtalater). De forskellige modeller skal kunne det samme, men er ikke lige så forskelligartede som andre typer fodtøj, fx sneakers, selvom Hummels har fx snørebånd, der går hele vejen ned. Derfor har farver, mønstre og design stor betydning, når man vælger et par, fordi det groft sagt er det eneste, der adskiller mærkerne fra hinanden.

Valg af størrelse

Når du køber et par til dit barn, så husk endelig at sørge for, at han/hun har plads til at vokse i. Det er spild at penge at investere i nogle, der kun kan bruges i kort tid samtidig med at det kan være ubehageligt at gå med et par, der er for små – eller for store for den sags skyld. Til især mindre børn kan det være en god idé at købe et par med snøre eller spænder, så de sidder solidt og sikkert på foden.

Den generelle anbefaling er, at dit barn skal have ca. 1-1,2 cm. at vokse i. Husk at nogle har udtagelig indlægssål, mens andre har “indbyggede” termosokker eller specialtilpassede fleece-sokker, du kan købe ekstra. Dermed kan du tilpasse størrelsen og sørge for varme fødder, hvis de bliver brugt i de koldere årstider. Du kan selvfølge også bruge det gamle trick med en tyk sok, hvis du vil regulere størrelsen, selvom det naturligvis ikke er den bedste løsning, hvis det er sommer, eller dit barn har det varmt.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Find flotte og praktiske gummistøvler til børn, 5.0 out of 5 based on 3 ratings