Gratis babypakker 2014

Gå direkte til babytøj udsalg>>

Se alle gratis babypakker for 2014. Vi har samlet en opdateret liste over gratis babypakker for i år, så du har et overblik over, hvor du finder gratis ting til baby. En nyfødt kan hurtigt koste jer mange penge det første år i babyudstyr, så derfor er det virkelig rart, når man kan få gratis babyting.

Mange butikker og firmaer giver gratis babypakker, fordi de selvfølgelig håber på, at du bliver en fremtidig kunde hos dem. I de fleste tilfælde får du de gratis babyting ved at tilmelde dig på butikkens/firmaets hjemmeside, men nogle steder kan du også bare henvende dig i butikken. Du skal ofte melde dig ind i en babyklub eller til et nyhedsbrev for at få de gratis babypakker. Du kan dog også opleve at blive kontaktet efterfølgende som en del af aftalen.

Listen over de større gratis babypakker 2014:

Matas Babyklub gratis babypakker

Du får babypakken ved at melde dig ind i Matas Babyklub og afhente i en Matas-butik.

Indhold: Du får ikke at vide, hvad babypakken indeholder, og det varierer fra pakke til pakke. Men ofte er det små vareprøver, fx Matas-cremer/produkter samt en sut, sutteflaske, bleer og magasiner.

Bedømmelse

Der er ikke den største babypakke, man får hos Matas mod at skrive sig op til nyhedsbrev og babyklub. Men den kan alligevel være værd at få fat på.

BabySam gratis babypakker

BabySams gratis baby startpakke hedder BabyBox.  Du får den ved at gå ind på Babybox.dk. Her tilmelder du dig og printer tilmeldingen ud, så du kan hente de gratis babyting i den nærmeste BabySam.

Indhold: Blespand med refill-pose, bleer fra Pampers, jerntabletter fra Hemojern, Hipp-skeer, Always trusseindlæg, fodrangle fra Fisher Price,  shampoo fra Head & Shoulders, gavekort fra Vistaprint til kop med krus, magasinet Vores Børn samt magasinet Far, Mor & Børn.

Bedømmelse

Det store trækplaster ved BabySams startpakke er den gratis blespand. Den er også super praktisk, fordi du nemt og hurtigt kan komme af med de brugte bleer uden lugt. En stor ulempe er prisen for blespandens refill-kassetter, fordi du ikke kan bruge almindelige affaldsposer. Overvej derfor, om du vil betale for poserne, hvis det især er blespanden, du går efter. Resten af indholdet er ok, men ikke noget du sparer formuer på.

Gratis babypakker fra Libero

Du får den gratis baby startpakke ved at melde dig ind i Libero-klubben. Du får to babypakker – en før fødslen og en når dit barn er ca. 1 år. Indholdet varierer.

Indhold (nyfødt): Libero bleer størrelse 1 & 2, vådservietter, engangshagesmækker/pusleunderlag, creme, ammeindlæg, legetøj (fx Lamaze), bind, folder.

Indhold (1 år): Bleer, vådservietter, hagesmæk, bind, bade- og plejeprodukter, læsestof.

Bedømmelse

De gratis babypakker fra Libero er bestemt værd at få fat på, da indholdet er stort og godt.

Gratis baby startpakke fra Rema 1000

Tilmeld dig hos Rema 1000. De gratis babyting har en værdi af ca. 80 kr.

Indhold: Bleer, skumvaskeklude, bamse, sut og en overraskelse.

Bedømmelse

Nem og hurtig at få fat på, hvis du alligevel handler i Rema 1000.

Gratis sikkerhedsboks fra Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden har sammensat en sikkerhedsboks til børn i alderen 6-9 måneder. Bestil online og hent i Babysam. Bestil her.

Indhold: Barnevognsrefleks, lidt førstehjælpsudstyr, puslespil, solskærm til bil, gratis ulykkesforsikring til børn i seks måneder fra Codan, legetøjstester (test om legetøjet er farligt/for småt for dit barn), magasinet Vores Børn. Dertil en masse information og gode råd om børnesikkerhed. Indholdet kan variere.

Bedømmelse

Er du interesseret i sikkerhed for dit barn, så er den bestemt værd at få fat på. Den indholder dog ikke mange produkter, men mest informationsmateriale, så det er ikke for værdiens skyld, at du skal anskaffe den.

Gyldendals Børnebogklubs gratis babypakker

Hvis du melder dig ind i Gyldendals Børnebogklub kan du selv sammensætte din gratis babypakke, hvor du selv kun betaler porto (39 kr.).

Indhold: Vælg enten aktivitetstæppe + legebog + godnathæfte eller Lamaze-gave + aktivitetstæppe + bogen “Leg med din baby” eller billedklodsbøger + spisestel + hæfte.

Bedømmelse

Du får virkelig meget for portoen, da du sparer flere hundrede kroner. En ulempe er, at du skal melde dig ind i bogklubben, hvor du er forpligtiget til at købe for et vist beløb, inden du kan melde dig ud igen. Overvej derfor, om du vil det.

Apotekets gratis babypakker

På nogle apoteker kan du få fat på gratis babyting, hvis du spørger efter det.

Indhold: Lille toilettaske med små prøver med babysalve, babycreme, babyshampoo, ammeindlæg.

Bedømmelse

Det kan være svært at få fat på den gratis babypakke, da ikke alle apoteker har dem. Hør på dit lokale apotek eller når du kommer forbi et.

Skriv en kommentar, hvis du kender til andre større gratis babypakker.  Så kommer de på listen!

Gå direkte til babytøj udsalg>>

GD Star Rating
loading...
Gratis babypakker 2014, 4.7 out of 5 based on 7 ratings