Flexi Bath | Find det smarte babybadekar her

 

Et af de mest populære babybadekar i øjeblikket er Flexi Bath. Designet tager hånd om det, der kan være lidt af et problem med mange andre babybadekar, nemlig størrelsen og det, at de generelt optager en del plads i hjemmet. Og det er især en udfordring, hvis man bor i en mindre lejlighed eller bare ikke har særlig meget plads.

Badekarret er dansk designet og meget praktisk, fordi det er et sammenklappeligt babybadekar, der både er meget let og stærkt i materialet. Når badekarret er klappet sammen fylder det ikke mere en 8 cm i bredden, så det nemt kan gemmes af vejen bag døre, i skabe, under sengen osv., når det ikke bruges. Det er derfor også meget velegnet som “rejsebadekar”, når I er på besøg hos familie, i sommerhus eller på ferie, fordi det nemt kan være i en bils bagagerum.

Sådan fungerer Flexi Bath

Undgå at bruge babyolie/olie: Babybadekarrets hårde plast indeholder ikke phtalater, pvc, Bisphenol-a (BPA), tungmetaller eller andre sundhedsskadelige stoffer, der kan påvirke dit barn.

I stedet for er plasticen produceret med polypropylen og TPE, der indeholde White Medical Oil, der er med til at gøre den blød. Derfor kan det skade plasticen over tid, hvis du fx kommer babyolie i hver gang din baby bader, fordi de to olier blandes. Smør i stedet din baby ind bagefter.

Support – badestol: Brug den til nyfødte og de mindste, så de sidder godt og trygt. Monteres på siden af babybadekarret.

Skridsikker bund og drænhul til vand: Babybadekarrets bund er udstyret med skridsikker bund, så din baby er nemmere at holde styr på.

Badelegetøj:  Underhold din baby med et sødt lille plasticstel, der kan sættes på siden af karret.

Flexi Bath tilbud

Du kan finde gode Flexi Bath tilbud på nettet, hvis du kigger dig lidt omkring og i de fysiske butikker. Netop nu er der fx gode tilbud hos flere forskellige online butikker.

Babybadekarret fås i flere forskellige farver, bl.a. hvid, blå, pink, orange og transparent. Husk også en support, dvs. badestol, hvis din baby er mellem 0-8 måneder og vejer max ca. 8 kg.

Du finder ofte tilbud online hos bl.a. Lekmer.dk, Tojbamsen.dk, Moods.dk og Babytorvet.dk.

Babybadekar – køb og brug

Når du ser efter babyudstyr, så husk at få fat på et godt badekar. Nettet og de fysiske butikker byder på mange forskellige slags badekar, fx med stativ, badebaljer, badestole og sammenklappelige badekar, der hver for sig kan bruges af børn fra fødslen, og til de er for store til at bruge dem.

Her ser vi på en række forskellige babybadekar, bl.a. Flexi Bath, der som sagt er et af de nyeste skud på stammen inden for fleksible badeløsninger.

Et badekar kan bruges fra fødslen, og selve baderitualet bliver dermed hurtigt en fast rutine for dig og din baby. Nogle babyer elsker at plaske i badekarret fra start af, mens andre lige skal vende sig til det våde element. Der er delte meninger om, hvor ofte babyen skal i bad. For nogle er badet en fast del af aftenritualet, mens andre bader baby nogle gange om ugen, bl.a. for at undgå at huden udtørre for meget.

Gode råd inden du køber: Find ud af, hvor meget plads I har, og hvor det skal stå, når I ikke bruger det. Dermed undgår I at købe noget babyudstyr, der ikke passer i størrelse til hjemmet. Et sammenklappeligt babybadekar, fx Flexi Bath, der kan foldes sammen kan være en god løsning her, da det fylder meget lidt, når det ikke er i brug. Skal det være et med stativ, så du skåner ryggen, når du bader den lille? Alternativt kan du bruge puslebordet som “badebord”.

GD Star Rating
loading...
Flexi Bath | Find det smarte babybadekar her, 4.7 out of 5 based on 6 ratings