Find super praktisk voksipose på tilbud og udsalg!

Her kan du finde en praktisk og lækker voksipose, som har mange forskellige anvendelsesmuligheder fra fødslen og flere år frem!  I det følgende kan du læse alt om det multi-funktionelle babyudstyr, og hvor du finder et godt voksipose tilbud på nettet.

Sådan kan du bruge en voksipose:

  • Brug den som lift til varm transport af dit barn, så han eller hun ikke behøver at have en masse vintertøj på.
  • Brug den som sovepose, hvis dit barn sover andre steder end sin seng, fx når I er på besøg, i barnevognen eller når der bare ikke er andre sikre steder at ligge, når der er brug for en lur.
  • Brug den som kørepose, når dit barn sidder i barne- og klapvogn eller i bilens autostol.
  • Brug den som legetæppe (voksiposen kan foldes helt ud), når I er væk fra hjemmet, og dit barn har brug for et lunt og trygt legehjørne.

Den originale voksipose Classic blev lanceret for over 30 år siden, men er populær som aldrig før, pga. dens mange funktioner og smarte design. Læs mere i det følgende om voksipose tilbud, og læs om dens historie, vundne priser m.m. på Wikipedia.

Sådan er en voksipose

En voksipose er kort fortalt en slags sove-/bærepose, hvor barnet trygt og roligt kan ligge, mens der sker en masse andre ting, fx transport. Den originale voksi er lavet i de bedste, naturlige materialer, nemlig bomuld, læder og uld, og den er så godt som vandtæt udvendigt, pga. imprægnering. Den indvendige dyne er i super blød uld, der holder dit barn varmt i den kolde tid, men som også er åndbar, så fugt og overskydende varme let kan komme ud. Dermed undgår man, at det bliver en varm og klam bageovn.  Læs mere på den norske producents hjemmeside Voksi.no.

De fleste voksi har medfølgende bæretaske og et savlestykke, der placeres i hovedenden.

Voksi ekstra udstyr: sommerdyne og bæreplade

Du kan folde voksiposens dyne på forskellig måde, så den enten giver mere eller mindre varme, hvilket er meget praktisk, hvis det fx er lunt i vejret. Du kan også købe en sommerdyne i 100 % bomuld som ekstraudstyr, hvis det er sommer og meget varmt.

En bæreplade er ekstra udstyr (kommer dog som standard til nogle modeller), der gør, at du kan bruge din voksi som lift. Dermed kan du sætte den ind i klapvogne, kombivogne osv., så du undgår at vække dit barn, når han eller hun fx skal transporteres fra klapvogn til hjemmet eller omvendt. Gode middagslure er alfa og omega for børn i den alder, og derfor er det virkelig vigtigt, at de ikke bliver vækket unødigt.

Det er også vigtigt, at børn ligger godt, og derfor er det bedst at have en bæreplade, hvis du regner med at bruge voksiposen som lift over længere afstande. Et fladt og solidt underlag er mest hensigtsmæssigt, fordi det skåner dit barns ryg, i forhold til hvis det ligger i voksien som en hængekøje. Selve bærepladen består af træ, der er beklædt med betræk af stof, hvori der er uldfyld. Dermed er den ikke nær så hård, som man måske skulle tro.

Bærepladen kan bruges af børn op til ca. 9 kg., ligesom den har justerbare bærehanke og bundblade, så du kan indstille den, som du ønsker.

Voksipose tilbud og voksi udsalg

Den originale voksi er dyrere end mange af de billigere efterligninger, men der er en klar forskel i kvaliteten af materialer og design, og derfor er det ikke så ofte, at man finder deciderede knaldudsalg eller voksipose tilbud, selvom det bestemt er muligt at finde dem til en god pris, da de starter på ca. 2000 kr. alt afhængig af, hvilken model og ekstra udstyr, man vælger.

GD Star Rating
loading...
Find super praktisk voksipose på tilbud og udsalg!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings