Find super praktisk og lækkert Celavi regntøj | udsalg online

>>>Gå til tilbuddet<<<
Celavi regntøj fås i mange forskellige farver og modeller.

Celavi regntøj er ekstremt praktisk, når de små færdes ude i naturen, i vuggestuen, i børnehaven, eller hvor det nu er, at vejret rigtig viser sig fra sin stormfulde og våde side. Regntøjet kan købes enkeltvist eller som sæt til piger og drenge fra babyalderen og langt op i skolealderen, dvs. ca. 12 år. Find Celavi regntøj udsalg, og sæt kulør på regnvejrsdagen!

Celavi regntøj – sådan er mærket

Mærket er uden tvivl et af de mest populære inden for regntøj og gummistøvler til børn, og man forstår det fuldt ud, når man ser de skønne designs, mønstre og farver, som hvert år kommer til kollektionen. Det klassiske ensfarvede regntøj i gult, rødt eller blåt er stadig super sødt og skønt til børn, men hvorfor ikke udforske nogle af de nye designs, der er kommet til? Fx har mærket med elefant-logoet mange skønne motiver at vælge imellem til begge køn. Fugle, blomster, de klassiske Celavi-elefanter, dinosaurer, traktorer er bare nogle af de motiver, du og dit barn kan vælge.

Typer af regntøj

Celavis regntøj fås kort fortalt enten som basic eller med fleecefoer, så det også kan bruges i den mere kolde årstid med noget ekstra varmt indenunder. Nogle modeller har desuden seler i de mindste størrelser, mens det har elastik i taljen til lidt større børn, så tøjet sidder, hvor det skal. Udover de klassiske regnsæt, har Celavi også regndragter, hvis du vil være helt sikker på at dit barn er tørt – uanset hvor meget og hvordan han eller hun færdes i den værste regnbyge, og med de største vandpytter!

Hvis du er på udkig efter et Celavi regntøj udsalg, så husk at tøjet af de fleste beskrives som lidt stort i størrelsen, hvilket er rart at vide, hvis man er usikker på, hvilken størrelse, man skal vælge. Celavi regntøj er desuden fri for alle former for sundheds- og miljøskadelige stoffer, som fx PVC og phtalater.

Værd at vide inden et Celavi regntøj udsalg

Regntøjet har svejsede sømme, så vand ikke trænger ind gennem syningerne. Vandsøjletrykket er på 3.000 mm., hvilket er godt, da tøj normalt skal have et vandsøjletryk over 2.000 mm. for at kunne kaldes vandtæt. Kvaliteten er med til at sikre, at regntøjet er fuldt ud vindtæt, samtidig med at huden har mulighed for at ånde og komme af med overskydende fugt.

Når du køber Celavi regntøj på nettet, så er det godt lige at have overblik over, hvilke modeller, man kan vælge imellem, og hvilket materiale, de er lavet af. Nogle regnsæt har, som tidligere nævnt, et fuldt fleecefoer i både jakke og bukser, mens andre kun har foer i halsen for bedre komfort. Andre sæt er mere traditionelle regnsæt, dvs. uden nogle former for foer. De forskellige materialer, og hvor ny en kollektion sættet stammer fra, er med til at påvirke prisen på Celavis regntøj.

Kvalitet og pris

Foruden at være fri for diverse skadelige materialer og vand- og vindtæthed, har regntøjet tydelige reflekser for sikkerhed i trafikken. På flere modeller kan hætten tages af, ligesom der er seler for god pasform samt knapper.

Da Celavi regntøj er et kendt og populært mærke, er det ikke et af de billigste, men i stedet får man et lækkert design til prisen. Der er som nævnt flere forskellige modeller at vælge imellem, og derfor afhænger prisen selvfølgelig af, hvilken du vælger.

>>>Gå til tilbuddet<<<

Celavi regntøj fås i mange forskellige farver og modeller.

GD Star Rating
a WordPress rating system
Find super praktisk og lækkert Celavi regntøj | udsalg online , 5.0 out of 5 based on 1 rating