Find flotte og farverige Celavi gummistøvler | Udsalg

>>>Gå til tilbuddet<<<

Et par gode gummistøvler er et must have for alle friske børn i de danske årstider. Et godt eksempel på nogle søde og farverige par er Celavi gummistøvler, fordi de lyser op og bringer humøret et par grader op på en måske kedelig regnvejrsdag, hvor alt er gråt i gråt. Samtidig er de gode at gå i, fordi der er kælet for kvalitet og design. Alt dette kan du læse mere om her, hvor du også kan finde Celavi gummistøvler på udsalg.

Farvrigt design i top kvalitet

Celavis gummistøvler er ikke kun kendt for det flotte og farvestrålende ydre, de er i lige så høj grad kendt for at have en kvalitet, der er direkte tilpasset et barns fødder og den måde han eller hun går, løber og leger. De fleste børn bruger nemlig generelt deres gummistøvler meget mere end voksne, samtidig med at de bliver udsat for en masse slid. Men det har Celavi taget højde for ved at skabe et produkt, der er lavet ud fra viden om den måde, friske og aktive børn bruger dem på. Læs mere i de følgende afsnit.

Celavi gummistøvler med god pasform

Der er ofte stor forskel på, hvordan gummistøvler bliver lavet og dermed også forskel på, hvordan de er at gå i. Det er derfor, at både børn og voksne oplever, at de enten svupper eller “gnaver” helt vildt meget!

Celavi gummistøvler er produceret og støbt på baggrund af undersøgelser at børns fødder for derigennem at få den optimale pasform, der rent faktisk er testet på virkelige mennesker og ikke en one-size-fits-all-skabelon. Helt konkret betyder det, at Celavis gummistøvler er en anelse smallere omkring hælen end andre mærker, så de hele tiden støtter og omslutter dit barns fod, når han eller hun går, leger eller løber. Dermed undgår dit barn de gener, som der ellers er ved gummistøvler med dårlig eller forkert pasform.

God at bevæge sig i

Godt fodtøj skal – især til børn – følge fodens bevægelser, så den har så meget frihed som muligt, da der ellers kan være risiko for fodskader, hvis sko eller støvler ikke passer. Celavi gummistøvler er fleksible, dvs. de følger fodens bevægelser, når dit barn leger, klatrer og kravler – kort sagt bruger dem meget mere intensivt, end de fleste voksne kunne finde på. Det stiller samtidig krav til sålen, der for Celavis vedkommende er lavet af rågummi og med ekstra affjedring, der sikrer en behagelig og komfortabel gang, løb, leg osv.

Stort udvalg af Celavi gummistøvler

Celavi har i snart mange år været blandt de mest populære gummistøvler til børn.  Der er masser af designs, farver, mønstre og detaljer at vælge imellem, så der er noget for enhver smag og til alle aldersgrupper – lige fra baby og til tweens-alderen. Er du og dit barn til de klassiske army-grønne eller skal det være den prikkede ankelmodel med snørebånd i matchende farve?

Celavis gummistøvler i ankel-højde er mærkets nyeste designs. Ifølge producenten er de lavet specielt med de mindste børn for øjet, fordi de er mere praktiske, når det kommer til leg på gulv og jord, fx i vuggestue og børnehave. De har alle den “almindelige” gummistøvles egenskaber, men det korte støvleskaft gør dem nemme at få af og på, ligesom de ikke generer ved leg, når man har korte ben. Alt i alt er ankelgummistøvler super fornuftige, for hvor ofte har børn egentligt brug for mini-waders?

Celavi gummistøvler på udsalg

Her på siden guider vi dig til et Celavi gummistøvler udsalg, hvor du kan være heldig at finde de populære og skønne gummistøvler på tilbud til op mod 50 % rabat. Du kan også holde øje med nettet og de mange webbutikker for gode tilbud, selvom det måske kræver lidt research.

I børnetøjsbutikken Filabel, der har et af de største udvalg af mærket, har vi fx set et par stribede Celavi basic gummistøvler, der var sat ned til halv pris, nemlig 112,50 kr. Det virker som om, at de klassiske, ensfarvede ikke bliver sat ned lige så tit, men derfor kan du jo godt være heldig!

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
a WordPress rating system
Find flotte og farverige Celavi gummistøvler | Udsalg , 5.0 out of 5 based on 1 rating