Find den rigtige Gaia og ko pusletaske | Tilbud på op til 50 %

Der findes mange forskellige pusletasker derude, og nogle er superdyre, mens andre lidt for discount-agtige. Her vil vi gerne slå et slag for den flotte og smarte Gaia og Ko pusletaske, der kommer i en række forskellige lækre designs, der både dækker det klassiske, sporty og funky look! Til alt held er de til at betale, da prisen ligger mellem ca. 500-900 kr. for en lækker og praktisk taske. Finder du et Gaia og Ko pusletaske tilbud, ja så kan du være heldig at spare helt op til 40-50 %. Læs mere her og find din favorit blandt de forskellige og spændende modeller!

Vælg den rigtige Gaia og Ko pusletaske

Mange pusletaskemærker kører ofte med den samme stil igen og igen, men danske Gaia og Ko har en ret bred palet af modeller i forskellige materialer, designs og farver/mønstre. Her stiller vi skarpt på forskellige typer pusletasker fra mærket, der alle har deres eget designudtryk. Selvom de selvfølgelig er skabt til det samme praktiske formål, nemlig at gøre det nemt for dig og dit barn, når I ikke lige er hjemme og har adgang til alt pusleudstyret – og -faciliteterne der.

“Out & About” – klassisk stil

En dejlig stor og rummelig pusletaske, hvor der er plads til det meste – og ikke kun pusleudstyr. Den er mærkets nyeste skud på stammen, og den fås i forskellige udgaver med enten åbne og lynlåslukkede lommer foran, eller kun med lukkede lommer (magnet og lynlås). Stilen er klassisk og enkel.

Materialet er i vand- og smudsafvisende nylon, og bl.a. fås sort eller med print. Indvendigt har den et stort rum og et med lynlås og to lommer. En masse ekstraudstyr følger med, nemlig pusleunderlag, mobilholder, vådservietholder, skulderrem til brug i barnevognen samt en lille taske.

“GKO” – best of Gaia og Ko

Modellen er med rette en af de mest efterspurgte pusletasker fra mærket. Den fås i flere forskellige farver, prints og materialer, fx slidstærk canvas, nylon, denim eller ruskind. Stilen er super smart og praktisk, en ideel pusletaske, da den er kendt for sine lommer på siden og mange lommer og rum, der lukkes med magneter og lynlås, så der dermed er plads til lidt af hvert, når I er på farten. Kan nemt hænges på barne- eller klapvogn og har medfølgende pusleunderlag. Et perfekt Gaia og Ko pusletaske tilbud!

Super praktisk barnevognstaske

Er du på udkig efter en billig, praktisk og rummelig pusletaske til dine barnevognsture? Så er en smart barnevognstaske med et godt valg. Godt nok er den bedst egnet til at hænge på barnevognen, men til gengæld får du en virkelig stor og smart taske med lynlås, som du sagtens kan bruge ved mange andre lejligheder, hvor du har brug for masser af plads til transport af fx dit og dit barns tøj.

Hvad skal med i pusletasken?

Som førstegangsmor er der en hel del man skal huske, sørge for eller bare have styr på: Hvor mange bleer skal med i tasken, og hvad er ellers praktisk at få med sig, når man pludselig ikke længere kun skal tænke på at huske sine egne ting? Se forslag til, hvad du med fordel kan tage med dig i pusletasken, når du og dit barn er væk hjemmefra og på farten.

 

GD Star Rating
a WordPress rating system
Find den rigtige Gaia og ko pusletaske | Tilbud på op til 50 %, 5.0 out of 5 based on 2 ratings