Find den rigtige Bystroom pusletaske | Bystroom pusletaske udsalg

Gå direkte til Bystroom pusletaske>>

En Bystroom pusletaske afkræfter de fordomme, som mange har om, hvordan en pusletaske ser ud! Bystroom pusletasker er nemlig et af de hotteste mærker inden for pusletasker til trendy mødre med mange forskellige designs at vælge imellem. Læs mere om mærket her, og få inspiration til valg af taske.

Bystroom pusletaske design

Bystrooms pusletaske-kollektion er kendetegnet ved at være super feminin, men samtidig med et råt tvist i læder/skind. Kollektionen byder på et godt udvalg af forskellige pusletasker i mange farver og styles, lige fra de søde, til de stilrene og videre til de rå og trendy. Ja, nogle af Bystrooms pusletasker er så rå, at de også kan bruges af far – uden at der går totalt “man purse” i den!

Fordele ved en Bystroom pusletaske

Bystrooms pusletasker fås i mange forskellige størrelser og med forskellige praktiske detaljer. Flere har fx puslekit som standard. Nogle designs er super rummelige, mens andre stort set ikke er meget større end en almindelig skuldertaske. Fordelen ved en Bystroom pusletaske er, at de også kan bruges, når du og dit barn ikke længere behøver en pusletaske. Designet skriger nemlig ikke “Mor på barsel”, fordi det kun er “indmaden”, der afslører den tidligere funktion som pusletaske. Du kan derfor også bruge den som shoppingbag, arbejdstaske eller weekendtaske, pga. det rummelige design. Faktisk er de mange pusletaske-funktioner dejlige at have også i hverdagen, fordi der fx er plads til toilettaske, vandflaskeholder og mange praktiske rum og lommer.

Svært at vælge Bystroom pusletaske?

Det er ikke nemt at vælge den rigtige pusletaske, fordi de forskellige designs har hvert deres stil. Derfor har vi valg at sætte spotlight på tre lækre Bystroom pusletasker, som vi synes er værd at se nærmere på, nemlig Bystroom Bea, Bystroom Aida og Bystroom Alma.

Bystroom Bea

Super lækker og meget rummelig Bystroom pusletaske med mange feminine detaljer, fx flettede hanke. Den elegante form gør, at den stadig kan bruges, når din baby er blefri. Skulderremmen, der passer til alle barnevogne, kan fx tages af, så du kan bruge den som håndtaske. Bystroom Bea fås i flere farver og er vand- og smudsafvisende, mens foret indvendigt er i lys beige med all over print. Bystroom Bea har medfølgende puslekit med pusleunderlag, suttestrop og toilettaske. Bystroom Bea har to store rum med otte åbne lommer og et rum i midten med lynlås. Udvendigt har tasken to lommer med lynlås. Her kan du læse mere om, hvad en pusletaske skal indeholde.

Bystroom Aida

Stilfuld og meget elegant Bystroom pusletaske med feminine detaljer som tynde dobbelthanke med knude og rynkeeffekt, der får tasken til at ligne alt andet end en almindelig pusletaske. Bystroom Aida er vand- og smudsafvisende og praktisk indrettet med tre store lynlåsrum, der gør det nemt at holde styr på bleer, sutter osv. I de tre yderlommer er der plads til mobil, nøgler og lignende. Skulderremmen passer til alle barnevogne. Puslekit med pusleunderlag, toilettaske, suttesnor og hagesmæk. Bystroom Aida er alt i alt en super lækker taske i høj kvalitet.

Bystroom Alma

Sidst, men ikke mindst, vil vi gerne omtale Bystroom Alma, der har en super rå stil, der sagtens passer til både mor og far.  Bystroom Alma har masser af plads til både dig og dit barn ( evt. børn!), og især farven camel/brun er virkelig lækker. Bystroom Alma har tre udvendige lommer og to store indvendige rum, et rum med lynlås samt otte mindre lommer. Det er dermed nemt at holde indholdet adskildt. De udvendige lommer er praktisk store til opbevaring af sutteflasker, bleposer, mad m.m.,  som du gerne vil holde adskilt fra det øvrige indhold. Også her følger et puslekit med som standard.

Andre trendy Bystroom pusletasker

Bystroom Fiona (stilren, ung og feminin), Bystroom Edel (en mindre, klassisk taske), Bystroom Elin (rå pusletaske til begge køn), Bystroom Frida (smart shopper/arbejdstaske-look), Bystroom Dora (enkel og stilfuld), Bystroom Didi (utraditionel og feminin), Bystroom Anly (klassisk dametaskestil).

Bystroom pusletaske udsalg

Du skal desværre være mere end almindelig heldig, hvis du skal finde et godt Bystroom pusletaske udsalg. Og hvis der endelig er et Bystroom pusletaske udsalg, ja så er det sjældent den model, man er på udkig efter. Mærket er et af tidens hotteste pusletasker, og derfor er der virkelig langt mellem Bystroom pusletaske udsalg, alene fordi brandet er så eftertragtet. Smartkids.dk er en webshop med et stort udvalg af de populære tasker.

Gå direkte til Bystroom pusletaske>>

GD Star Rating
loading...
Find den rigtige Bystroom pusletaske | Bystroom pusletaske udsalg , 5.0 out of 5 based on 4 ratings