Find den originale Wheely Bug | Gode Wheely Bug tilbud og udsalg

Du kan få Wheely Bug i form af flere forskellige søde og sjove dyr.

Find dem her<<<

Vi elsker den originale Wheely Bug, fordi den er et af de sjoveste og sødeste legetøj med fart i til børn fra ca. 1 år og opefter. Det er måske unødvendigt at fortælle, men det er vores erfaring, at alle børn er vilde med de små dyr med hjul på! Her kan du læse mere om “hjul-dyrene” og finde gode Wheely Bug tilbud på nettet.

Alt om den originale Wheely Bug

De små dyr med hjul på fås i to forskellige størrelser, en lille model til børn mellem 1-3 år, og en større model til børn fra ca. 3 år og op. En voksen kan også tage en tur på den store model, da de ifølge producenten kan klare op til 120 kg! Anbefalet max. vægt er dog 25 kg.

Wheely Bugs er et super skønt køretøj/legetøj, da deres farverige og sjove udseende – sammen med de spændende køreegenskaber med fart over feltet – virkelig appellerer til børn i alle aldre. Bug’en kører fx lige godt i alle retninger – uanset om det er bakke, sidelæns eller  snurrer rundt 360 grader – og derfor er den ideel til at stimulere børns balance og motorik. Hjulene gør desuden, at den i langt mindre grad sidder fast i forhindringer i gulv og andre steder. Dens store bevægelighed gør den derfor ekstra sjov at køre på, selv hvor der ikke er meget plads.

Wheely Bug tilbud – stor eller lille model?

Grisen, tigeren, mariehønen og de andre “Bugs” fås som nævnt i en lille model (fra ca. 1-3 år, L: 36 X B: 23 X H: 20 cm.) og en stor model (fra ca. 3 år, L: 46 X B: 28 X H: 26 cm.). Men hvilken model skal man vælge? Svaret afhænger naturligvis af barnets alder og størrelse samt jeres behov.

Her er det lidt forskelligt, hvad anbefalingerne er, men køb den store model, hvis du er i tvivl, fordi den prismæssige forskel er minimal på de to størrelser. Du og dit barn får ganske enkelt mere Wheely Bug tilbud for pengene med en stor model, samtidig med at den kan bruges i mange flere år uden at blive for lille.

Den lille model er ifølge producenten mest ideel for børn i alderen 1-3 år, men allerede fra 1½-2 år kan mange børn bruge den store model. Medmindre du bare VIL give dit barn en Wheely Bug her og nu, så køb den store i stedet, fordi han/hun hurtigt kommer til at kunne bruge den. Men naturligvis kun, hvis I kan vente…

Prisvindende legetøjsklassiker

Australske Wheely Bug så dagens lys i midten af halvfemserne, og siden da er de sjove køretøjer blevet en must have klassiker inden for legetøj til mindre børn med mere end 16 priser for design og kvalitet.

Wheely Bug designet:

  • Håndbyggede køretøjer i skønt, enkelt og sjovt design, der er et hit hos de fleste børn. Behagelig at sidde på, pga. det bløde PVC-fri skumsæde og uden skarpe kanter.
  • Fremstillet i kvalitetsmaterialer, bl.a. miljø- og sundhedsvenligt plast, siddeplade af lærketræ, håndtag i let, rustfrit aluminium samt ramme af stærk og holdbart stål.
  • Super robust kvalitet, og derfor har de en meget lang levetid i modsætning til de billige plast-køretøjer, der ofte hurtigt går i stykker, fx i hjulene. Testet og brugt af mange forskellige børneinstitutioner verden over og godkendt af EU, myndigheder i USA m.fl.

Gode råd om Wheely Bug

De sjove og søde Bugs er perfekt til indendørs brug, især på trægulve og lignende plane overflader, hvor de rigtig kommer til deres ret, og de små krudtuger rigtig kan give den gas! Tæpper kræver lidt mere arbejde, ligesom de ikke er beregnet til udendørs brug, hvis underlaget ikke er helt rent og fri for jord, sand osv. De tåler desuden ikke at stå ude i vejret i længere tid.

Du kan få Wheely Bug i form af flere forskellige søde og sjove dyr.

GD Star Rating
a WordPress rating system
Find den originale Wheely Bug | Gode Wheely Bug tilbud og udsalg , 5.0 out of 5 based on 1 rating