Find børnetøj udsalg her og spar op til 70 %

>>>Gå til tilbuddet<<<

Vi guider dig til de bedste børnetøj udsalg på nettet til børn fra 0-14 år. Vi ved, at det hurtigt kan løbe op, hvis man køber alt børnetøjet til normal pris, og derfor får du her adgang til gode udsalg på nettet, hvor du kan spare helt op til 70-80 % på udvalgte mærker. Du kan også læse vores råd til, hvordan og hvornår du finder andre gode tilbud online.

Børnetøj udsalg – hvornår?

Indtil for få år siden var det nemt at finde gode priser, og hvornår tilbudet begyndte. Hver by havde sine butikker med børnetøj, og udsalget startede som regel samtidig to gange om året – sommer (juni) og vinter (januar).

I dag kan du shoppe døgnet rundt på nettet, og mange netbutikker har udsalg flere gange om året. Dog har de fleste stadig større prisnedsættelser i januar, mens det er mere spredt i juni, juli og august, som er det tidspunkt, hvor butikkerne gør plads til næste sæsons kollektion. Det er derfor gode tidspunkter at gøre en god handel på nettet!

Mange webshops har desuden mindre lagersalg og slagtilbud forår og efterår – ofte stærkt nedsatte stykker tøj og sko fra de store kampagner- så derfor er det også en god idé at tjekke nettet her.

Sådan finder du de bedste priser

Shop først – tænk bagefter: De mest populære mærker og modeller forsvinder først, fordi alle er ude efter dem. De fleste af os har prøvet, at tøj vi havde i kikkerten, der stort set blev solgt for næsen af os, fordi vi lige skulle overveje en ekstra gang – og det var det sidste tilbud tilbage!

Risikoen for at noget tøj bliver hurtigt udsolgt er endnu større på nettet, fordi mange flere besøgende kan tjekke udsalget ud end i en almindelig butik. Her er fordelen ved børnetøj online, at der – især til de helt små børn – er mange forskellige størrelser at vælge imellem, og dit barn skal nok komme til at passe det på et tidspunkt. Du kan derfor sagtens være heldig at finde det rette tøj i det rette mærke og størrelse.

Køb til næste sæson nu: Et godt og pengesparende råd er at købe tøjet til næste sæson, fx en flyverdragt på sommerudsalg. Hvis du kan “gætte” dig til dit barns størrelse nogle måneder frem, ja så kan der være gode penge at spare.

Hold styr på børnetøjudsalget online: Søg på nettet, tilmeld dig nyhedsbreve, tjek Facebook og hold dig opdateret. Der er som nævnt hele tiden stærkt nedsatte priser på nettet, og derfor finder du ofte de bedste priser her.

Hvad kan du spare?

De mest eftertragtede mærker er selvsagt også dem, der er mest run på, når der bliver hevet tøj ned i den virtuelle indkøbskurv, fx Katvig, Småfolk, Molo, Danefæ og mange flere. Men du kan alligevel sparer op til 60-70 % , nogle gange mere, hvis du køber næste sæsons børnetøj eller måske er heldig at finde den rette størrelse.

Til sommerudsalget har jeg fx set en Danefæ flyverdragt hos Filabel.dk, der var sat ned med 50 % fra 1000 kr. til 499 kr., hvilket er et virkelig godt tilbud, når man tænker på Danefæs kvalitet og design.

Hos Smartkids.dk har jeg også fundet Joha uld bodystocking med 50 % besparelse, søde Småfolk jakker også med 50 % besparelse om mange flere gode børnetøj tilbud. Så det er bestemt værd at tjekke de forskellige webshops for udsalg, inden du køber på nettet!

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Find børnetøj udsalg her og spar op til 70 % , 5.0 out of 5 based on 3 ratings