Bodystocking baby | Baby body til de mindste

>>>Gå til tilbuddet<<<

Gode bodystockings er basisudstyr tilde mindste, og bodystocking baby eller baby body, fås i mange forskellige designs, i forskellig kvalitet og til forskellig pris. Læs mere om bodystocking baby og find den rigtige baby body til dit barn.

Bodystocking baby: Basistøj til de mindste

Bodystockings er noget af det første babytøj, som kommende eller nybagte forældre må anskaffe sig – og baby body’en er en fast og uundværlig del af stort set alle børns garderobe i mindst et år og ofte længere. Dog er det meget individuelt, hvor lang tid et barn bruger en body, men som regel er det mellem 2-3 år.

For dem som ikke ved det, så er en bodystocking til baby en lille dragt til både piger og drenge med korte eller lange ærmer, men uden ben. Langt de fleste body’er har knapper ved bleen, så du hurtigt og nemt kan skifte den uden at tage hele dragten af. Den kan også have knapper ved skulderen, hvilket er meget praktisk, når man skal have den af eller på.

De populære mærker

Der er virkelig mange forskellige bodystockings til baby at vælge imellem, både når det kommer til kvalitet og design, så det hele afhænger af, hvad man går efter. Name It bodystocking er et ret billigt mærke, især i betragtning af den kvalitet i design og materiale, som deres baby body laves i. Småfolk bodystocking er lidt dyrere (selvom man kan finde tilbud), men til gengæld laver de nogle utroligt søde/seje baby body’er. Joha bodystocking er et super sødt mærke, der især er kendt for sine flotte, miljørigtige bodystockings i uld. Holly bodystocking har stilfulde farver og søde små print, mens Smallstuff bodystocking står for en enkel og trendy stil. Tiny Minymo bodystocking har både ensfarvede og farvestrålende baby body. Tjek selv nettet og find flere søde/seje/flotte bodystockings!

Bodystocking baby til sommer og vinter

En bodystocking er perfekt babytøj både vinter og sommer. Om sommeren kan dit barn måske nøjes med en baby body, mens en bodystocking baby er meget velegnet under alt det andet tøj om vinteren, fx med lange ærmer. En bodystocking kan også være god at sove i, når temperaturen er til det, fordi den holder på varmen uden at dit barn bliver for varmt.

Hvad skal en bodystocking være lavet af?

En god bodystocking skal være lavet af uld eller bomuld. Den sidder – som navnet antyder – tæt på kroppen, og derfor er det vigtigt at dit barns hud kan ånde. Og modsat hvad man skulle tro, så er en bodystocking i uld ofte velegnet om sommeren, fordi den holder barnet varmt samtidig med at den absorberer sved.

Bomuld er desuden ikke altid produceret ensartet, og derfor er det bedst hvis du som udgangspunkt vasker en ny bodystocking første gang, da den kan indeholde farve og andre stoffer. Kig evt. efter bodystockings med Øko-Tex mærket, der fortæller, at de er blevet testet og godkendt. Alternativt er der økologisk børnetøj/babytøj.

Køb online

Nettet er en sand guldgrube, når man er på udkig efter søde bodystocking baby i ro og mag. Det kræver måske lidt “surfen rundt”, men så er der også virkelig mange forskellige baby body at vælge imellem – uanset hvilken stil, man går efter. De fleste baby body har desuden gode størrelsestrin, så det er nemt at vælge præcis den rigtige størrelse.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Bodystocking baby | Baby body til de mindste , 5.0 out of 5 based on 4 ratings