Bobles Elefant tilbud og udsalg | Find det fantastiske tumledyr her!

Bobles Elefanten fås i flere farver

Find elefanten her

Find den populære Bobles Elefant her, og læs mere om det geniale legetøj, der ikke kun er flot design, men som også udvikler og styrker dit barns motorik! Elefanten kan bruges på et utal af måder af børn i alle aldre, og den fås i forskellige friske og søde farver, samtidig med at den nærmest er en lille skulptur i sig selv. Find Bobles Elefant tilbud her, og læs om dets muligheder som kombineret møbel og legeredskab!

Elefanten som udviklende legetøj/møbel

Tumleelefanten fra Bobles er på en og samme tid et stykke legetøj, et børnemøbel og en smuk designskulptur. Legetøj fordi det udvikler og udfordrer børn til at blive leget, kravlet og hoppet på. Dermed er det med til at styrke barnets kropsbevidsthed og lyst til at bevæge sig. De færreste børn har jo lyst til at sidde stille i en almindelig stol i længere tid, men en elefant gør det muligt at være aktiv samtidig med, at barnet bruger møblet til læsning, tv-kigning eller bare leg, sjov og ballade, der udfordrer fantasien!

Visuelt er Bobles Elefanten en smuk, stilren skulptur, som i modsætning til det meste plasticlegetøj er super spændende og flot at se på. Materialet er skum med stofoverflade, som er let at gøre rent, og som er fri for giftige stoffer.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit barn kan bruge en bobles elefant. Se mere om den her:

Hvordan kan Bobles Elefant bruges?

Elefanten er et sikkert hit og blandt de efterspurgte tumledyr! Den kan nemlig bruges og leges med på mange forskellige måder.

  • Når Elefanten ligger på “ryggen”, kan barnet fx  sidde med benene på hver side i buen, der danner en siddeskål – og dermed er den omdannet til en gyngestol, hvor barnet kan kigge i bøger osv., samtidig med at både balance og generel motorik bliver udfordret.  Det er naturligvis også muligt at sidde i buen som en stol, hvor den så gynger fra side til side i stedet for frem og tilbage!
  • Når Bobles Elefanten er vendt om, er den også en “gyngefant” akkurat som en almindelig gyngehest, hvor der kan gynges lige så vildt og hurtigt, som barnet har lyst til, fordi den er blød!
  • Især små børn synes det er sjovt at ligge i buen og rokke og gynge. Virkelig noget der styrker balanceevnen, samtidig med at det kilder i maven…
  • De større børn elsker at “surfe” på den omvendte elefant! Det er virkelig en udfordring, der kræver super balance og føling med tumledyrets mindste bevægelser.

Bobles Elefant tilbud på nettet

Tumlefanten er sjældent på tilbud eller udsalg, da den er en af de mest eftertragtede og klassiske stykker tumledyr fra det danske mærke. Prisen er desuden nogenlunde ens de fleste steder, og her på siden henviser vi til en af de største forhandlere af bl.a. elefanten på nettet.

Bobles Elefanten fås i flere farver

GD Star Rating
loading...
Bobles Elefant tilbud og udsalg | Find det fantastiske tumledyr her! , 3.7 out of 5 based on 3 ratings