Angulus sandaler | Angulus sandaler udsalg og tilbud til børn

>>>Gå til tilbuddet<<<

Find de søde og smarte Angulus sandaler til dit barn – hvad enten det er til den danske sommer eller sydens sol! Mærket er kendt for sit fodvenlige, men samtidig klassiske og smarte design, der er rart at have på, når temperaturerne stiger, og de små fødder har brug for at blive luftet. Læs om Angulus sandaler udsalg og få råd om, hvordan du finder den rigtige størrelse til dit barn.

Angulus sandaler – sådan er stilen

Er du på udkig efter nogle klassiske, men alligevel moderne sandaler i høj kvalitet til dit barn? Ja, så er Angulus sandaler udsalg et godt bud. De fås naturligvis til begge køn i størrelse 20-34., og alle materialer er lavet i høj kvalitet. Sandalerne til børn kan bedst betegnes som super klassiske, fordi de har været fremme i mange år uden at blive umoderne. De er tværtimod blevet endnu mere populære. Måske er årsagen, at sandalerne kan bruges til alt slags tøj og i alle situationer, hvad enten det er vuggestue, børnehave eller mormors 60-års fødselsdag.

De fleste sandalmodeller kan bruges af både drenge og piger, selvom nogle farver nok passer bedre til fx piger. Stilen er eksklusiv, men alligevel sej og smart til begge køn, fordi de som sagt er så alsidige. Angulus’ kollektion af sandaler har desuden flere pigesandaler at vælge imellem, hvor der er gjort mere ud af detaljerne – fx med søde sløjfer, pyntespænder og mere “pigede” farver som sølv eller guld.

Angulus sandaler – slidstærk stil

Hvis vi starter med sålen, så består den af slidstærk rågummi, som stort set ikke kan blive slidt ned, og som giver en behagelig og “blød” gang uden at gå på kompromis med holdbarheden. Selve sandalen er i ligeså slidstærk, men blødt læder. Flere modeller har ekstra slidstykker foran på sandalen, så den ikke bliver nær så hurtig slidt, når dit barn leger, kravler, løber osv, og selve sandalen lukkes nemt med velcro-lukning.

Hvorfor Angulus sandaler udsalg?

Mærket har lavet sko og sandaler til børn i over 100 år, og den store erfaring ses tydeligt i sandalerne til børn. Filosofien er, at fødderne skal bære os hele livet, og derfor gælder det om at forkæle dem så meget som muligt – og helst fra barn af. Alle sandaler er derfor lavet ud fra videnskabelig viden om barnets gang og belastning på foden. Derfor er der god pasform, komfort og plads til de små fødder, der dermed får mest mulig frihed!

En god pasform er ikke mindst vigtigt, når det handler om sandaler til børn, hvis fødder hele tiden vokser, og derfor har brug for god plads. Selvom sandalerne følger de nyeste trends og er klassiske sandaler til børn, så er de lavet af noget så gammeldags som naturlige materialer af rågummi og læder.

Gode råd når du køber sandaler

Angulus’ modeller har forskellig pasform, dvs. de indvendige mål varierer lidt fra model til model inden for samme størrelse. Når du køber på nettet, kan du ofte se de indvendige mål i beskrivelsen. Det er dem, du skal gå efter, når du har målt dit barns fod. Læs mere på producentens website.

Producenten anbefaler, at du køber sandalerne ca. 1-1,5 cm større, end dit barns fod er i længde. Dermed sikrer du, at de har plads til at vokse i, og at de ikke strammer for meget.

>>>Gå til tilbuddet<<<

GD Star Rating
loading...
Angulus sandaler | Angulus sandaler udsalg og tilbud til børn, 5.0 out of 5 based on 4 ratings